Pera Pop 596 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega trazi motocikl iz naslova. Bitno je da se radi o stvarno ocuvanom primerku i da je cena do 2000 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 1, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Novembar 1, 2013 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imao je jedan u Kraljevu, kod Neša Pontisa, kao ovaj na gornjoj slici, bio je prilično povoljan, značajno ispod tvog budžeta. Ako te zanimaju detalji javi se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Novembar 2, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna lepa Diversion 900 od mog prijatelja ispod 2000e posalji PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duke021 9 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda te interesuje ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas3838100/yamaha_tdm/ Cena bez kofera 2100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branichevac 4 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 3VD ili 4TX ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trazi se da ju u sto boljem stanju, a naravno da je noviji model pozeljniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 8, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ista meta, isto odstojanje. Za sada jedino sto donekle odgovara je TDM 3VD clana foruma iz Batajnice, ali trazimo jos neki nadprosecno ocuvan primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Novembar 16, 2013 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno sam video ovu XJ900 u oglasima i mogu ti reci da je prelepa a i nije joj jaka cena http://www.polovniautomobili.com/oglas4036325/yamaha_diversion_900/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Novembar 16, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovaj http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1356749_Yamaha_2664_TDM-850_1994_god Bio je moj pre 3 god. Motor je extra. Nije trosio kap ulja, uvoz iz Milana. Sve na njemu ko pracka. Sadasnji gazda za 3god presao 2000km. Bio nesto bolestan(bubrezi),... E sad cena. Ja mu prodao za 1700e tada. Mislim da bi sa dobrim cenkanjem mogao da ga dobijes za 1400-500. Inace sa gazdom nisam u kontaktu i nemam nista od toga,... Cisto da ti pomognem da nadjes dobar primerak. Ili da uletis jos 1000e i kupis moj TDM 900 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95320-tdm-900/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Komsa Matorac mozda prodaje njegovu inace motor je odlican,matori to pazi i mazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 18, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ista od toga,... Cisto da ti pomognem da nadjes dobar primerak. Ili da uletis jos 1000e i kupis moj TDM 900 http://forum.bjbiker.../95320-tdm-900/ Tesko da ce neko toliko da ti uleti, ali nikad se ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ista od toga,... Cisto da ti pomognem da nadjes dobar primerak. Ili da uletis jos 1000e i kupis moj TDM 900 http://forum.bjbiker.../95320-tdm-900/ Tesko da ce neko toliko da ti uleti, ali nikad se ne zna... A za koliko bi ti TDM900? Za 2500? Pa za te pare se prodaje u srednjem stanju(gde imas jos 300e ulaganja) 850 98-99god. Ovaj moj je ko pracka. Nema ulaganja makar 2-3 sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Momak, lepo pise koji su okviri u kojima se trazi motor, a ti se iako te niko nije ni pitao za tvoj motor, guras i spamujes. Imas svoju temu u kojoj ga prodajes, a koliko ces dobiti za njega je stvar tebe i kupca. Izjavu da u polovan motor nema ulaganja naredne 2-3 sezone ne bih komentarisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Novembar 19, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da si lepo napisao u kom cenovnom okviru te interesuje motor, ali nije on ništa strašno napisao da zbog toga bezrazložno zatežete situaciju. Samo opušteno . Na kraju on ti je prvo preporučio motor koji ti cenovno odgovara, a zatim ponudio svoj za 1000 više što, koliko se ja razumem u matematiku iznosi 2750 eura. Jeste da nije u tvom cenovnom opsegu ali ja ne naletih kod nas u oglasima za bolju ponudu kad je TDM 900 u pitanju.( Ajde možda je ovo bolja http://www.polovniautomobili.com/oglas3948534/yamaha_tdm_900/ ili je tu negde zbog opreme ). Da je meni ponudio ja bih digao kredit . Tako da ...mir, mir, mir, niko nije ... jer nije bilo nikakve loše namere ni sa čije strane. Zdravi i veseli bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Novembar 26, 2013 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP, ako kolega još uvek traži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 6, 2013 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97452-yamaha-tdm-850/ Meni ovaj obecava skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 9, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Komsa Matorac mozda prodaje njegovu inace motor je odlican,matori to pazi i mazi Možda,069/3372177 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...