bracabgd 895 Napisano Octobar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Продајем Yamahu Majesty 150 2002 год. Скутер ја на мом имену и у мом власништву од 2011.На сату каже мало више од 20,000км од тога сам ја прешао преко 10,000 са њом. Скутер је редовно одржаван уље мењано на 3000-3500 км Бардал 10-40. На почетку сезоне промењене ролнице,предње и задње плочице,уље у кочницама и у редуктору. Гуме нове Michelin City grip ја задовољан са њима,Пре 2500км замењен задњи кочиони диск. Мотор је фарбан и као што се види на сликама опет има огреботине,десетак дана после фарбања неко га је оборио док је био везан. Од додатне опреме има Гиви кофер од ја мислим 30-так л и Себин носач. Ево мало фотки И наравно цјена права ситница 900 еврића. Могућ договор око цене и долазе у обзир замене за јачи скутер млађих година уз моју доплату(молим без кинеза) И наравно моб. 064/138 53 08 Браца 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Novembar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Услед лепог времена километража се ближи 21К Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Novembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Услед проналаска скутера који бих пазарио у наредних пар дана цена са кофером иде на 800е, а без кофера на 750е Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Novembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Враћам цену на старо скутер који сам хтео је продат,значи 900 е стим што договор долази у обзир Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Januar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Чисто да се нешто дешава. НОВА ЦЕНА 800 Е И даље није 100% фиксна,све је ствар договора Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Продата 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...