rox 0 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan na motoru fale plastike ,bocne se krpe a ove preko rezervoara nisu bile na njemu kad je kupljen,uradjena mu je masina na 110cc ,stavljena digitalna tabla..sta bi jos moglo da mu se uradi kako bi isao brze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Octobar 28, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bi trebao da odes gore i lepo nam se predstavis,kako to pravila foruma malazu. Posle da nam kazes koliko moze da razvije Mali je to motor.Bez obzira sto je sad 110cc,ne mozes da ocekujes da ide 140km.Mozes da probas da se igras za lancanicima.Prebrojis koliko zuba ima prednji a koliko zadnji.Onda nadjes prednji za 1-2 zuba manji pa probas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox 0 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan predstavljao sam se ja vec,imam profil ovde vec godinu dana ali odavno nisam ulazio i sad kad sam usao odjednom su sve moje tebe nestale ,nasao sam sammo yamasaki sky tuning ona je zakljucana top speed jedva nekih 55km/h cini mi se da je bolje isao dok je bio 65ccm nego sad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 28, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mala je to masina krajnju brzinu neces puno povecati jedino ce dobiti na snazi, mislim vucnoj sili, problem sto je isao bolje ranije je sto karburator verovatno treba da se nasteluje posto si "dodao" dosta kubika da se stavi veca dizna za usis goriva itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox 0 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to i ja kapiram da nece ici 150 ali bar da ide 70-80 ,ovako se vuce po putu a mislim da sa 110 cc treba da ide tako oko 70-80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 29, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bi trebao da odes gore i lepo nam se predstavis,kako to pravila foruma malazu. Posle da nam kazes koliko moze da razvije Mali je to motor.Bez obzira sto je sad 110cc,ne mozes da ocekujes da ide 140km.Mozes da probas da se igras za lancanicima.Prebrojis koliko zuba ima prednji a koliko zadnji.Onda nadjes prednji za 1-2 zuba manji pa probas... Mislis VECI prednji ukoliko zeli brze...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Octobar 29, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Da,mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Octobar 29, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan na motoru fale plastike ,bocne se krpe a ove preko rezervoara nisu bile na njemu kad je kupljen,uradjena mu je masina na 110cc ,stavljena digitalna tabla..sta bi jos moglo da mu se uradi kako bi isao brze? Ovo je faktor koji značajno usporava mašinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox 0 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan na motoru fale plastike ,bocne se krpe a ove preko rezervoara nisu bile na njemu kad je kupljen,uradjena mu je masina na 110cc ,stavljena digitalna tabla..sta bi jos moglo da mu se uradi kako bi isao brze? Ovo je faktor koji značajno usporava mašinu. xaxaxa, i ja sam to primetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rox 0 Napisano Novembar 21, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna koliko se cilindar od 107cc moze najvise prosiriti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 2, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je to uopste cilindar od 107cc?gde si ga nasao?ja imam isti takav motor,i na njemu imam kit od tzv "80cc" inace prava kubikaza je 72cc,malo sam stelovao fabricki karb,nisam ni dizne menjao i ide oko 70 km/h.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budo 0 Napisano Jun 5, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Doboj Motocikl: Yamasaki sky Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima negdje dijelova za ovaj motor inače iz Bosne sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 3 Napisano Jun 10, 2018 U prolazu, 73 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Da moze se naci ceo set 107cc kosta oko 110€ Iz licnog iskustva radio sam agregate 72 i 107cc maksimalna brzina 72cc- 70kh po GPS 107cc-95kh po GPS Ako treba sta javite se u pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 3 Napisano Jun 10, 2018 U prolazu, 73 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan 70cc tuning Yamasaki Sky, Sprint cross, Kinroad XT50GY tema je jos tu nije zakljucana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 17, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....kakav crni ključ!!!Ne,bor stari nije pao!!!Da se kovrnem malo pa da radim....Našao sam Orion gizmo u stnju neuspelog abortusa....Imam veeelike planove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...