Tomos94 47 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima jedan mali video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite kako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan karburator je nastelovan glavna dizna 70 centralna 2,17 igla drugi zarez od gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Februar 1, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan nesto se gusi pri malom gasu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo abartovan tomos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan izgleda negusi se nego je ladan bio napolju je minus bio znaci skroz ladan motor a mozda ti se cini zbog filtera i zvuka bitno je da radi nadam se da ce i svecica biti lepe boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je prodadio svecica super al sad imam jedan problem kod kvacila odvaja normalno sve radi ide motor samo se cuje neko sustanje ko da cese od nesto 3 sam skidao deklu i svaki put isto gledao korpu nevidim tregove cesanja iglicasti isto dobar nzm u cemu je problem ako neko za da mi pomogne vidim na zamajcu ima 10 zubova koji su okrnuti od gore i pre je tako bilo al se nije culo kvacilo uopste i cuju selamele kad vozim 1 2 na manjim obrtajima prestane a na vecim se cuje lamele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=ZMhGU9hmQbY&feature=youtu.be Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan bocni lezaj na radilici..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan novi su lezajevi nije se culo u leru kad je radi ocuo si i sam lagano palio i sve i kad sam ga prvi put vozio od sklapanja dosao sa voznje pocelo je da ronda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan primetio sa mda mi zmajac piramida ima lufta poprilicno koliki treba da bude zazor ja sam stavio da jedva ima lufta a lepo se i lagano okrece kad zavrtim rukom i dugo se vrti jel to dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Februar 8, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si tvrdio i da su klip i karike novi pa si ih nakraju ipak promenio i resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to je taj klip sto sam pre uzeo nov pa sam sad isto napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko treba da ima zamajac lufta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 256 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ipak napisi koji zamajac i gde lufta, radijalno ili aksijalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa luft ono kao osovina menjaca kad se podlaze podloskama taj luft unutra napred zamajac do kvacila priramida na to mislim koliki tyreba luft da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Februar 9, 2014 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije okrenuo ležaj u bloku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije okrenuo jel moze neko reci za taj luft sad treba da sklapam masinu da stavim da se lagano vrti a da nema lufta tek zericu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan je moze odgovor bitno mi je da je pravilan zazor jel mogu da otvorim lezaj radilice ima metalni kavez sa jedne strane do radilice a do semeringa zatvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor sastavljen podlozen zamajac zvuk nestao motor otkida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan0440 0 Napisano Avgust 21, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema ler gas i nece da radi na niskim obrtajima ili platine nece lepo da preotkucavaju ili sitno sitno pomereno paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...