Aku 11 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nekog majstora koji se bavi zavarivanjem aluminijuma, pozeljno je da je u BG-u i naravno da nije skleptarosh odnosno kvazi majstor. Treba mi da sredim nogicu na motoru jer mi motor stoji odnosno lezi kad ga parkiram. Unapred hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 16, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da si probao samo na "Pretraga" i ukucao aluminijum u istoj ovoj rubrici izašao bi ti link http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7381.0 Za ovo što sam se "iscimao" dok sam tražio link dođeš mi piće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj Peki majstore ne da imas pice od mene nego ima da se uroljamo ko zecici. ;D Admine slobodno zakljucavaj ili brisi ovu temu da ne budu 2 iste. A da Peki, hvala puno!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...