fantom77 2 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi informacija o rasporedu zica na regleru od Honde CB 750. Ako bude odgovarao postavio bi ga na Kawasaki VN 750. Nemam sada sliku da je okacim. Zice su u dve grupe na dva konektora, na jednom su tri zute, crna i bijela debljine kao zute. Na drugom su deblja crvena i zelena i tanka crna. Ako neko zna taj raspored bez slike reglera neka objasni. Kasnije ili sutra cu postaviti sliku. Zice su sa reglera od honde. Na VN-u znam raspored. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 27, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ta dva reglera nisu međusobno zamenljivi. Honda ima klasičan "automobilski" alternator sa četkicama a VN trofazni bez četkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 27, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ta dva reglera nisu međusobno zamenljivi. Honda ima klasičan "automobilski" alternator sa četkicama a VN trofazni bez četkica. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 27, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...