Zeleni 65 201 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zapeo mi za oko Kymco Agility City 150. Ovdje u Svedskoj je prilicno zastupljen a na forumu niko nista o njemu. Djeluje mi kao kompromis za grad a moze malo i na put. Inace preferiram Japan ali mi se odnos cijena-kvalitet cini zanimljivim. Dali je neko imao kakva iskustva sa istim . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 523 Napisano Septembar 27, 2013 bodi biber, 742 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Isti agregat kao na super 8 150ccm. Masivno popularan motor. Neces pogresiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 173 Napisano Septembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Takav Kymco se pravi u varijanti i 125 ccm, minimalna je razlika u snazi. Ostalo je sve isto, osim karburatora, i naravno šireg cilndra i klipa kod 150 ccm. Nećeš pogrešiti, izuzetno je pouzdan, mali potrošač, odlično koči, a što je najbitnije održavanje je minimalno i isto toliko i košta. Toškovi od 16" su prava mera, lepo ide i upija neravnine na putu (kojih ti verovatno nemaš u Sweden) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2010 Napisano Septembar 28, 2013 Drug član, 777 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se sviđa-onda kupuj!Kymco je ozbiljna firma i prave stvarno dobre skutere.Imao sam Agility 50 i stvarno nisam imao nikakve zamerke,osim na nejak 4T agregatić od 50ccm,sa 150ccm-tvoj je ceo svet!!!Kočnica odlična,ležanje na putu-kao lokomotiva.Subjektivan osećaj prilikom sedanja i prve vožnje je,da imate posla sa ozbiljnim skuterom,ništa manje kvalitetnog materijala i izrade od bilo kog,čini mi se i skupljeg skutera.Inače Agility je najprodavaniji model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...