Alekre 12919 Napisano Januar 19, 2020 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam sad proverio i krenuo da editujem post. Vidi ovo? https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=16165MF5671&_sacat=0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, džoni94 said: ili zna nekog ko irađuje iste... Ma napravi to ako imas stari za uzorak, cini mi se da sam vidjeo da imas u radionici strug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neke dizne za moju Afriko nabavio u msp( motorcycle spare parts), sad sam pogledao za ovu tvoju iglu nešto ima nešto jok, pokušaj sam, možda nađeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/BATALOSPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni obrati se Kostasu u vezi rezervnih delova ..ima da ti iskopa koji god pozelis deo.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kostas ima vise Afrika nego svi mi na forumu da se sakupimo zajedno Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/africatwinlovers/Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 20, 2020 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimao sam neke delove od Kostasa,momak za svaku preporuku...salje delove gde god... @džoni94 Obrati paznju samo,negde procitah na nekom forumu da emulzione tube nisu iste za oba karburatora,razlikuju se u broju rupica sa strane,sto je i logicno jer i dizne nisu istog promera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 20, 2020 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, džoni94 je napisao: Prema shemi karburatora sa MEGAZPa, potpuno su iste, pod brojem 17, takođe sam istraživao sa kojih još motora odgovaraju ove tube i to su transalp 600 od 1987-2000,RD04, VT500C i VT500E. Našao sam jedan set za reparaciju karbova za transalp 600 na ebayu, košta 90 dolara a ima emulzione tube ili "needle jets" , al prvo ću provjeriti dimenzije mojih i uporediti ih sa tim od transalpa. Ono što je različito su "main jets" koje se uvrću na emulzione, jedna je 125 a druga 130. Sent from my G3121 using Tapatalk RD04 Needle jet holder. Which one is with 10 holes? WWW.XRV.ORG.UK Hi I have a XRV RD04 1991. Reading all service manuals and visiting all websites in the world, don't clarify which needle jet holder goes where. One Baci pogled na ovu temu...mozda je ovo slucaj samo na RD04...Moguce je da su na RD03 Obe tube iste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Januar 22, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan Drugari! Ove godine se organizuje At. miting u madjarskoj od 1-3 maja. Mapu kampa mozete maci ovde : https://maps.app.goo.gl/H4VMzvDkmyDqDkuJ8 Prosle godine sam bio na Tisafuredu, jako lepo je bilo organizovano. Subotu smo se vozikali camcem na Tisi, u nedelju napravili divnu voznju od 250km na serpentinama i brdima. Ko je zainteresovan, dobro je dosao. Na ovom forumu cu da postavljan najnovije informacije o vezi ovog kampa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 22, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bio odlican skup Afrika Twin u Madjarskoj.Odlican provod,druzenje,voznja. preporuka za sve one koji su zainteresovani..Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Januar 22, 2020 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je, rado bi se prijavio ali mi termin ne odgovara. Mađari ne znaju da je treći dan posle druženja Đurđevdan a slavu treba spremiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan On 12/24/2019 at 5:15 AM, king_julien said: Drugari jel moze neke preporuke/kontakti od ljudi kod kojih ste radili sediste za vaseg ljubimca. Bilo bi dobro i sliku priloziti da vidim kako to izgleda, i da mogu da kazem "ee ovako hocu" Stiv dizajn iz Niša. Možeš da ga nađeš na FB. Ispunjava sve muzičke želje i mora da se zakaže termin. Ja sam čekao mesec dana. Inače sedište uradi za dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Januar 29, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zadovoljan njegovim radom, meni je zakazao za nedelju dana i zavrsio ga je za nedelju dana, u Decembru sam ga radio, mozda i to ima veze.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Februar 1, 2020 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje jedno za one koji su malo upućeniji u mehaniku. Da li je moguće da motor troši litar više od zamišljenog ako pumpa za gorivo gura malo jače? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano Februar 2, 2020 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege afrikanci. Kupio bih neku baš dooobro očuvanu afriku RD 07 A. Ako neko zna da neko prodaje ili je rešio da proda svoju bio bih zahvalan na informaciji ili ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 2, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemereš ti bez Afrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano Februar 2, 2020 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Svuda pođi svojoj kući dođi. Ma ne mogu bez endura. Igrao bi mi i neki drugi dobar enduro ali kraljica bi bila šlag na torti. Mada se nešto ne nadam da ću naći primerak kakav tražim . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, kolega samo preko da pogledaš i potražiš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano Februar 2, 2020 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Rado, ali ako i kad je nađem, šta sa njom da radim ? Nisam vičan toj papirologiji oko uvoza a još gore kako da je tamo kupim i dovezem do Srbije. .ebiga ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ti motori u dobrom stanju su i ovde skupi pa je upitno koliko je sve to isplativo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Najpovoljniji primerak Honda Africa Twin XRV 750 Zwart 1997 57.200km + Motortrailer LINK.MARKTPLAATS.NL Fijne complete honda africa twin xrv 750 rd07a zwart - zilver 57.200 Km (35.500 Miles). Enkele accessoires waaronder: - stahlflex remleidingen (voor + achter) - stuurverhogers (origineel aanwezig) - Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Moja je na prodaju ali nije u top stanju kakvu trazis jbg ne znam pali, radi, ide al uglavnom kao i vecina imaju kozmeticke falinke bila je jedna sedmica kao casa bukvalno u okolini tc Zira al ne znam da li je prodata, secam se da je cena bila 4500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonel 9 Napisano Februar 13, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin rd07 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.2.2020. at 11:00, jasminko VIR je napisao: Pozdrav kolege afrikanci. Kupio bih neku baš dooobro očuvanu afriku RD 07 A. Ako neko zna da neko prodaje ili je rešio da proda svoju bio bih zahvalan na informaciji ili ponudi. 063/391245 javi se pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano Februar 13, 2020 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ! Sećam se kad si je kupio. I tad sam se oduševljavao sa njom. Čujemo se. Pa ko zna možda nešto i uradimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...