jimmy 327 Napisano Januar 14, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gde moze da se kupi kljuc za svecice, koji bi mogao da se koristi za Afriku? Ja sam uzeo cevasti kljuc, odsekao gornji deo i tu navario ok profil, tako da koristim 13 okasto viljuskasti za odvrtanje/dotezanje. Problem je u tome sto je kluc nekako presirok i s njim mogu da zamenim po jednu svecicu na svakom cilindru. Znaci treba nesto tanje, pa je svaka informacija dobrodosla (moze i kat. br. iz Louisa ako ste sigurni da odgovara ) pozz Narucis ga preko kataloskog broja 89216-MJ1-000 od Saleta iz Trstenika,ili nadjes na isti nacin na netu,i narucis preko Lombarda..ili vec nekako.Evo ga http://www.cmsnl.com/products/wrench-plug_89216mj1000/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Januar 15, 2011 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko mozda gde se mogu nabaviti oni "sundjeri"(na slici su 9 i 15) sto idu oko satova na instrument tabli? Moji su u solidnom stanju, malo su ispucali ali posto sam cepidlaka ja bih da to promenim, jer cu svakako skidati satove zbog zamene sijalica LED-om. . Da li su za RD03 i ostale modele isti sundjeri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 15, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko mozda gde se mogu nabaviti oni "sundjeri"(na slici su 9 i 15) sto idu oko satova na instrument tabli? Moji su u solidnom stanju, malo su ispucali ali posto sam cepidlaka ja bih da to promenim, jer cu svakako skidati satove zbog zamene sijalica LED-om. . Da li su za RD03 i ostale modele isti sundjeri? za RD03 i 07 nisu isti,za 04 mislim da su isti,ali nisam siguran. Probaj da isceprkas negde polovno,ili trazi ovde da ti naruce,samo je prilicno skupo,oba su oko 45e,a nemaju ih trenutno na lageru. http://www.cmsnl.com/honda-xrv650-africa-twin-1988-finland_model7010/partslist/F__0200.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 15, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo moze da se kupi novo u Nemackoj. Uzmi kod tog dela i javi Saletu iz Trstenika. Ne verujem da je ovo mnogo skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Januar 15, 2011 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan za RD03 i 07 nisu isti,za 04 mislim da su isti,ali nisam siguran. Probaj da isceprkas negde polovno,ili trazi ovde da ti naruce,samo je prilicno skupo,oba su oko 45e,a nemaju ih trenutno na lageru. http://www.cmsnl.com/honda-xrv650-africa-twin-1988-finland_model7010/partslist/F__0200.html Auu, nisam mislio da su bas toliko. Polovne jedino negde na otpadu da potrazim jel da? Mada je pitanje u kakvom su stanju polovni. Hvala druze svakako pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Januar 15, 2011 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo moze da se kupi novo u Nemackoj. Uzmi kod tog dela i javi Saletu iz Trstenika. Ne verujem da je ovo mnogo skupo. Ima li neko mozda broj tog Saleta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sale TS 063/835-9740 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Januar 15, 2011 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Sale TS 063/835-9740 Hvala druze! Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Narucis ga preko kataloskog broja 89216-MJ1-000 od Saleta iz Trstenika,ili nadjes na isti nacin na netu,i narucis preko Lombarda..ili vec nekako.Evo ga http://www.cmsnl.com/products/wrench-plug_89216mj1000/ Jimmy hvala na informaciji, sigurno ce i drugima dobro doci a meni se vec javio covek sa foruma koji ima kljuc viska. Bravo za forum 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 16, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko koje su opcije modifikacije kocnica na Afriki...video sam neke braking plivajuce diskove pa me zanima da li zna neko nesto o tome iz eventulano licnog iskustva..pozz PS: jel ima neko iskustva sa čika Boanom i narucivanjem njegovih delova...u Italiji je porez 20% i da li moze da se povrati taj porez na granici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan . Stender za 03 i 04 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x 1 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo telefon od Haskijevog majstora za stender(Seba 063/8380-981).Stender je radjen po originalu a ako je nekom potreban i neki rol bar,nosac kofera,varenje aluminijuma,krpljenje plastika i slicne zezalice za motore slobodno pozovite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan E tooo kepo!!! Hvala za taj share Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E tooo kepo!!! Hvala za taj share Nema na cemu, nego nisam siguran za koji je tacno model? Od rd04 je nizi za 2cm od rd03, al nema veze i ako se zeznes, samo ces imati malo vislji motor na stenderu i malo teze podici na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan E tooo kepo!!! Hvala za taj share Nema na cemu, nego nisam siguran za koji je tacno model? Od rd04 je nizi za 2cm od rd03, al nema veze i ako se zeznes, samo ces imati malo vislji motor na stenderu i malo teze podici na njega. U uglu, u dokumentaciji pise xrv 750 tako da jedino moze da bude rd04 ili 07.. ali ako kazes da je to od 03 ili 04 onda je sigurno od rd04 Ako bude nekih problema u podizanju, lako cu da skratim duzinu stendera! Pravim po ovom nacrtu pa cemo videti.. Jos jednom, hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan onda je sigurno od rd04. meni su pravili 5 kom ovakvih, samo sam kopirao sa rd03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala, sutra (danas) zovem Sebu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 21, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima . već neko vrijeme razbijam glavu kako da napravim centralni stender za xrv 650 jer mi nije došao na mom motoru , da sam ranije vidio ovaj crtež pokušao bih ovako nešto, ali sam odlučio da napravim stender koji mogu lako da smontiram i okačim na zid kad mi ne treba. prije par dana sm to i uradio, od šipke fi 18 sam skroio oblik i odnio svom kolegi da mi to sve povari. sada kad dodem u garazu postavim motor na ćopavu postavim stender na mjesto i provučem bolcen i zatim ga dignem na centralni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 24, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za zamjenu prednjeg kraja na afrikama, ovaj adapter omogucava stavljanje KTM USD viljuski link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za zamjenu prednjeg kraja na afrikama, ovaj adapter omogucava stavljanje KTM USD viljuski link gde sad okači taj link kada je Goša već kupio onde progresivno agresivne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za zamjenu prednjeg kraja na afrikama, ovaj adapter omogucava stavljanje KTM USD viljuski link Kako ovo funkcionise? A sta je ovo? http://www.ruggedroads.co.uk/shop/article_7005/Aluminium-Choke-Valve-Guide.html?shop_param=cid%3D31%26aid%3D7005%26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @ Kepo Metalne vodjice sajli za sauh na ulazu u karbove . Originalne su plasticne i znaju da puknu pri servisiranju karbova ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 24, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo funkcionise? To je umetak za pprebacivanje trokutova sa KTM LC4 i LC8 (i ADV modela) na Afrikin ram. U sustini ubacis umetak i prebacis kompletan KTM prednji kraj na Afriku, sve sa KTM trokutovima. A jednom kad se stave KTM trokutovi, imas izbor svih 43 i 48 mm prednjih viljuski napravljenih za KTM . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, sad je jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...