sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo smo ga uradili,svaki detaljcic,nove su plocice,zamenjeno ulje i filteri,nastelovani i ocisceni karburatori,pali,radi,ide,gume dobre,lanac i lancanici dobri,trosi 3.5 litre u gradu...2008,godiste,presao 17000,od mog sina je.Samo ga je jednom pustio,i oborio,pa je malko izgrebao zadnje krilo...Sto se vidi na slici.Odlican bajkic za pocetnike...950 evrica.Naravno,tek je registrovan.Vodi se na mene,tj ja sam vlasnik. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 26, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako neko ima Varadero 125,pa da padne dzoranje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 28, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Varadero odpada,kupismo ga... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 28, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cena podlozna korekciji za kolege i koleginice sa foruma... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 30, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Eto,da ubrzam stvari,cena 800 evrica...I greska u kilometrazi,presao je 15000... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 5, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 7, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je hica,evo lep motorin za kolege sa foruma za 750 evrica.Tek registrovan,odradjen servis,zamenjene plocice...Pali radi ide... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 1, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motorin za pocetnike,i devojke...za samo 700 evrica... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 18, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako,ako neko od forumasa pravi kuhinje,mozemo i tu da se prebijemo,ili ako neko radi kupatila takodje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...