cormoran 173 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ilija zaspao u Kolarima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 12, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vladi na gostoprimstvu, ekipi na druzenju,odbojka je kao da smo prvi tim (ali za malo) ...a za gulas...hm...drugi put za nas sa malo osetljivim stomakom neki ne zaljuceni U svakom slucaju meni je bilo lepo :takoje::takoje: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca123 1 Napisano Octobar 12, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan svaka cas na organizaciji bilo je savrseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Odavnoooo, mi nije bilo, tooolikooo prijatno. Bilo, nas je ohohojojojojoooo... Hvala domacinima na gostoprimstvu, komsiluku na toleranciji a prisutnima sto su mi, ovaj dan ispunili. Slike sutra, oko ovo doba. Prijatno, drugari.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 12, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vladi na gostoprimstvu, ekipi na druzenju,odbojka je kao da smo prvi tim (ali za malo) ...a za gulas...hm...drugi put za nas sa malo osetljivim stomakom neki ne zaljuceni U svakom slucaju meni je bilo lepo :takoje::takoje: Nisi ni videla slike i film.. nismo ni za razgibavanje odbojkasima beton smederevske lige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna organizacija i druzenje. Šta reći osim da se na proleće očekuje repriza ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, pre sve hvala na gostoprimstvu. Što se tiče organizacije, ništa mi se nije svidelo, ni roštilj dobrodošlice, ni piće kao u kafanu da smo došli, ni druženje uz odbojku, ni gulaš, ni opet druženje, ni petarde, ne znam ko ih donese uopšte, ma ništa mi se to nije svidelo, tako da mora opet. Hvala još jednom i druže srećan ti rođendan. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Octobar 12, 2013 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno vreme, gulas, ekipa, rostilj, sve... Hvala za organizovanje! Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan svaka cas na organizaciji bilo je savrseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 12, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prilicno okisao kroz beograd, knap stigao na posao mokar kao mis, al briga me!!! Stvarno sjajno drustvo, prelep dan, mada su neki mangupi hteli da mi ga pokvare al sam ih prozreo , stomak sit, a srce puno! Hvala Vlado puno na trudu i gostoprimstvu, a hvala i ostalim organizatorima druzenja pa se vidimo nadam se sledecom prilikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 12, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sjajno drustvo, prelep dan, mada su neki mangupi hteli da mi ga pokvare al sam ih prozreo , stomak sit, a srce puno! neko te dirao usput? :lol: bilo je fenomenomenolno... ko nije bio, nije mnogo propustio :D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stomak sit a srce sišlo u pete kad puče kliks ko petarda. Tvoja faca, neprocenjivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih pre svega da se zahvalim Vladi na gostoprimstvu, i svima u organizaciji na odličnom provodu. Nažalost sam morao da odem pre gulaša ali nemam sumnje da je bio fenomenalan. Slike dolaze uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 13, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pala i jedna mala voznjica po Srbiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Octobar 13, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan VLADO SREĆAN ROĐENDAN! Da si živko i zdravko i uzbrdo brz!!! JOš jednom HVALA na izuzetnom gestu i domaćinskom gostoprimistvu! Guleš je bio bogat, jak i ljut - jaka hrana za jake ljude! Društvo, manifestacija, kulturno - umetnički program - sve bez greške. Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par slika : Lazarevici stigli,spremni za polazak Na pumpi ekipa se uveliko okupila Grupna pozerska fotka,pa polazak Smederevac Boleč plantaže Spust ka Grockoj i Dunav u pozadini Pred Grockom Smederevska obilaznica Čekanje svih vozača pred skretanje za Smed.Palanku Sokak domaćina Vlade SD Laki Zverkan 1 Zverkan 2 Miriše i preko slike Rajko Mesari Postava prva Lašgu Chill Novajlia,ZemZem i Alekre Alekre i lepsa polovina Dvoje Peđa i Crni Gulaš majstor i asistent Mali Ilija Car koji je dosao off road-om do Sd Sm makina Mile TDM Meni je bilo extra tokom druženja,roštilj,odbojka,zezanje,gulaš ,BRDO palačinki....Pozz do sledećeg viđanja 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan vlado srecan rodjendan !!!!!! :zdravo: P.S: imas neki veci top? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vladi na gostoprimstvu sve je bilo za medalju, zlatnu naravno. Pozdrav celoj ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Ovop prilikom bih da se zahvalim Vladi na svemu, kao i ostalima na super provedenom vremenu i druzenju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 13, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sedoh uz ovo čudo opušteno. Pa da se zahvalim prvo domaćinu Vladi koji nas je dočekao i uslužio u svojoj vikendici, zatim Milenku na odlično spremljenom gulašu. Što se tiče ljutine dotičnog gulaša - pa meni je bio taman onaako kako ja zaljutim kad mi se jede ljuto. Zahvaljujem se i onima što se nadimiše dok su ispekli sav onaj roštilj i njihovim pomoćnicima. I na kraju veliki pozdrav svim učesnicima ovog okupljanja a naročito veliki POZDRAV delu MSC ekipe koja je došla i sa kojom sam proveo vreme u razgovoru i zezanju i ostalima koji su bili uz nas. Vidimo se na nekoj sledećoj vožnji ako ne ove ove sezone onda sledeće. I na kraju VLADO SREĆAN ROĐENDAN 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Extra druzenje,extra ekipa i prelepo proveden dan...hvala svima drugari a narocito Vladi..svaka cast i hvala na svemu... Vidimo se ako ne pre onda na deda-mrazovima.. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 13, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto malo slika - POČETAK OKUPLJANJA U BGD MALO SE VOZIMO MALO ČEKAMO I STIGOSMO NEKO JE RADIO A NEKO .... NAS NEKOLIKO JE IMALO AKCIJU U ŠUMI I KAD JE DRVCE KRENULO DA PADA I NA KRAJU PREMIJA 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI, NEMA NA ČEMU.... I DRUGI PUT. Sa iskustvom više, BJB Gulaš IV ima da bude još bolji , a dobro društvo i dobri ljudi , garantuju lepo druženje i uživanciju. Takođe, želim da se zahvalim svima na rođendanskim čestitkama . Pozdrav iz SD 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...