VladaSD 2364 Napisano Septembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Za sada znamo datum (12 Oktobar) , imamo zelju i volju, za klopom i druzenjem . Plan je da se potpali kotlic u Smederevu ..tj.okolini , na ranchu kod mene. S'obzirom da nece biti takmicenja , mozemo i opcionalno , da bacimo roshtilj, imam i mangalo i talandaru, pa sve po dogovoru. S'obzirom da medju nama ima i ljudi koji imaju drugaciji nacin ishrane, videcemo da se nadje i neka riba na meniju (chorba ili na tanjirachi) Organizacija prostora i pratece opreme je moja, klopa i pice je zajednicko (sem rakije, imam da vi podavim) svi zainteresovani mogu da ucestvuju, a dolazak organizovan ili ne .... o tome ce vise redari... Nadamo se lepom vremenu i jos lepsem druzenju ...... Subota, 12.10.2013., skupljamo se na pumpi kod skretanja za MML u 9:30, polazak u 10h. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Septembar 25, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan znaci ocekujes jedno sto dvesta ljudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan znaci ocekujes jedno sto dvesta ljudi? Iz dosadasnjeg iskustva......... nema shanse..... al ima opcije i za to..... mi smo zene , na sve spremne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis - bice nas vise od 200? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mislis - bice nas vise od 200? :lol: Cuj 200.2000... Laki jbt,javi se,ne moze covek da te dobije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vlado Glavno je da se tradicija nastavi. Za mesto okupljanja dajte neki pametni predlog, možemo kod Steka ili možda na onoj pumpi gde je skretanje za MML? I da vidimo kako ćemo, da li pravimo takmičarske ekipe ili kuvamo jedan u velikoj "oraniji"? Izjašnjavajte se pa da preciziramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 25, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ja 'ocu! Imas li Vlado na rancu nadstresnicu, ako krene kisica, da nas ne omete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ih, samo sto odem iz Smedereva moram da se vracam. Sta cu, moracu da se zrtvujem, ruke su mi vezane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 25, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vlado Glavno je da se tradicija nastavi. Za mesto okupljanja dajte neki pametni predlog, možemo kod Steka ili možda na onoj pumpi gde je skretanje za MML? I da vidimo kako ćemo, da li pravimo takmičarske ekipe ili kuvamo jedan u velikoj "oraniji"? Izjašnjavajte se pa da preciziramo. Ako se ide Smederevcem onda na skretanju za MML! A koliko sam razumeo Vladu nema takmicenja nego za sta se odluci Gulas, Riba, Mangal......... meni sve jedno neka ostali kazu sta im je volja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 25, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ova je za Rodjendanca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja 'ocu! Imas li Vlado na rancu nadstresnicu, ako krene kisica, da nas ne omete? Ima dve vikendice, dve pokrivene terase i jedna dugačka nadstrešnica + planiram da povežem dva paviljona od 3x3 metara.... Što se tiče kotlića, talandare, roštilja i mangala..... ne bih imao 120 kila , da nemam sve od navedenog.... tako da može i kombinacija.... @Drilling.... dovedi je...dovedi je.... dovedi jeeeee.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao nesnalazljivima broj telefona, kad vec sami ne mogu da ga vide... @ VladaSD: doveo bi on nju, nego se plasi za tvoju srce kako bi to izdrzalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 25, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo tad mi baš pada voćni dan :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo tad mi baš pada voćni dan :moto3: Ceo plac je pun neprskanog - organskog voca, ne znam da li ce tada biti nechega.... ali sigurno imam shljivu, dunju i kajsiju - prepechenu..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 26, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim iz prestonice roštilja i porodice koja ima tradiciju pečenja mesa. Nadam se da ću uspeti da organizujem original Leskovačko roštilj meso, ako bude bilo skare. Count me IN! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 26, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Deki! Bogami ovo postaje ozbiljno druženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vlado Glavno je da se tradicija nastavi. Za mesto okupljanja dajte neki pametni predlog, možemo kod Steka ili možda na onoj pumpi gde je skretanje za MML? I da vidimo kako ćemo, da li pravimo takmičarske ekipe ili kuvamo jedan u velikoj "oraniji"? Izjašnjavajte se pa da preciziramo. Sta ima se takmicimo..ovo je BJB i svi smo pobednici..daj idemo da jedemo,pijemo i veselimo se .Odredite Kotizaciju po ucesniku,pumpa MML,datum se zna i kreci sa spiskom... ps.Milenko rezervisi mi jednu Garavu za Maj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 26, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. 3. 4. . . . Jel ova pumpa? Koje vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 26, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. 4. Može na toj puNpi, oko 9:30h? Polazak u 10:00? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se zvanicno upisem: 1. machinori<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14.399999618530273px; line-height: 21.600000381469727px;">2. Arakis & Goca<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14.399999618530273px; line-height: 21.600000381469727px;">3.anbeast <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14.399999618530273px; line-height: 21.600000381469727px;">4. Hmmmm...otkud ovaj marsovski 1.machinori 2.Arakis und Goca 3.anbeast 4. 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 26, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Može na toj puNpi, oko 10h? Polazak u 10:30? Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 1.machinori 2.Arakis und Goca 3.anbeast 4.drilling ltd 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 1.machinori 2.Arakis & Goca 3.anbeast 4.drilling ltd 5.Crni & Slavica 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Septembar 26, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Može na toj puNpi, oko 10h? Polazak u 10:30? Moze! 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. EDTI:Hajde da se polako sracunavamo i/ili da delimo zaduzenja, jer nema puno vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...