Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Cao narode. Vec dugo,dugo vremena mastam o motoru. Vozili su se tu razni skuteri i po neki krug malo ozbiljnijih dvotockasa ... kad se ogrebem od drugara :).

E sad sam debelo resio da i ja uzmem motor na prolece. Ima jos odsta vremena,ali ovde cu sigurno malo bolje da se upoznam sa 'tim svetom' obzirom da nemam nekog iskustva (bolje citaj nikakvog)! I zato ne uzmite za zlo ako budem lupio neku glupost kad vam postavim pitanje :)). E da,ja sam Marko!

Btw. motor o kom razmisljam i odlepio sam za njim je Kawasaki ER6N! Ako ima neko neki savet i da li je za mene ... pucajte ! Pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600

Dobro dosao Markane i bolje te nasli,odma da ti kazem ako oces da uzmes neki motor da uzivas dok se vozis,onda uzdi neki enduro kao naprimer Transalp ili KLE ili africa twin ili varadero sve zavisi koliki ti je budzet za Motor.Ostalo je na tebi,sve najbolje na putu...

• U prolazu, 0 postova

Hvala druze na dobrodoslici. Prvo budzet bi bio do 3 soma plafon,a sto se tice motora,probao sam afriku twin i stvarno je za voznju lagana kao bicikl. To mi se svidelo,ali ipak gledam da uzmem nesto mladje i ono sto mi zapada za oko. Nisam ljubitelj ni zujalica ni velikih brzina,a isto tako nisam ni klinac koji ce da divlja u fazonu "ko ima vaki kawasaki" :). Obzirom da mi je to prvi motor racunam da cu sa er6n da nadjem srodnu dusu pa laganim koracima da jedrimo i uzivamo.

Ako ima jos neko misljenje,samo pisite. St vise to bolje.

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

Delujes mi kao da slusam sebe pre godinu dana koliko sam ponosni vlasnik er6n I mogu ti reci da se nisam ni malo presao....

Bukvalno sve sto mi je potrebno sam nasao u njemu.....toliko od mene...

Kad si vec spomenuo upravljivosti, jel si probao kawu?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

• U prolazu, 0 postova

Kawu nisam,nazalost. Vozio sam par puta yamahu FZ6 S2, i bio mi je ok,ali ne mogu sad da pravim neku paralelu kad nisam probao ono sto stvarno hocu. Citao sam dosta o er6 i da je lagan za voznju. Imam osecaj da je u tom motoru,kao sto rece sve sto mi treba (izgled,snaga meni dovoljna,stabilnost, elegancija i shmekerica :) ). Iskreno se nadam da ce biti prilike da sednem na kawu i potvrdim taj osecaj!

Koja godina je tvoja kawa i ako nije tajna koliko si je platio?

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

2008-4000

juce sam promenio auspuh ;)mogu ti reci da je zvuk brutalan.

ako budes kupio obavezno da menjas.

Po meni jedina mana (mada svi fabricki auspusi su tihi)

Imas celu temu pa procitaj ima sve o kawi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja