jerkoqq 0 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Imam Suzuki ts 125x, 2t,vodeno hlađenje, motor mi je osto bez vode,vjerovatno se pregrijo kada sam vidio da nema vode(andtifriza) vodu sam nasuo i dalje je radio motor. nakon par dana izgubio je kompresiju, nisam ga mogo upalit. A u hladnjaku je bilo voda pomjesana s gorivom ? ako netko zna sto je u pitanju neka javi... na klipu su karike cijele. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan "vidio da nema vode(andtifriza) vodu sam nasuo i dalje je radio motor" Ако си ово урадио док је мотор радио, то јест био угрејан , Највероватније ти је пукло нешто... глава мотора, цилиндар... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jerkoqq 0 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan "vidio da nema vode(andtifriza) vodu sam nasuo i dalje je radio motor" Ако си ово урадио док је мотор радио, то јест био угрејан , Највероватније ти је пукло нешто... глава мотора, цилиндар... Nije puko ni klip ni cilindar, ni glava motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...