srbenda 518 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan za skuter iz naslova a mislim da je oznaka masine rieju toreo 50 GY6 nemogu da najem po internetu samo ono aluminijumsko kuciste ili kako neko kaze ''zvezda'' u kojem leze rolnice. Dali i gde ima da se kupi samo taj deo jer vidjam po internetu ceo varijator u kompletu a on mi ne treba ! Evo slike o kojem skuteru je rec i dela koji trazim da kupim al ako moze iskljucivo NOVNOVNOV deo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 16, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Nov da nadjes neces mozes samo polovan i uvek u kompletu. To je variator i uvek se prodaje sa u kompletu sa zatvarachem i slajderima. A sa nekima ide i bolcna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru .........nazalost pretpostavljao sam da je tako ali nisam bio siguran bas ......pa rekoh aj da pitam na forumu poznavaoce skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale1996pwo 0 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint Max 80cc Prijavi odgovor kao problematičan mene je usralo pre jedno mesec dana nasao sam to sa klizacima i bolcnom za 800rsd...trazi po netu a ako nista naruci komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan mene je usralo pre jedno mesec dana nasao sam to sa klizacima i bolcnom za 800rsd...trazi po netu a ako nista naruci komplet pa napisi gde si kupio....nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vita sd 0 Napisano Septembar 9, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: smederevo Motocikl: rijeu toreo Prijavi odgovor kao problematičan poz dali neko moze da mi kaze gde mogu da se kupe bocne plastike za rijeu toreo ili dali odgovaraju od nekog drugog skutera i kog hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...