lionskillol 1 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi.Gledao sam po internetu slike,video klipove,oglase za pocket bike (sto ga neki zovu deciji motor). Iz opisa vidim da ima 50 ccm3 i oko 2-3 konjske snage. Jel bi mogao neko nesto vise da mi kaze o njemu? (I neko ko je imao iskustva sa ovime ) I da li se cesto kvari? Zahvalan sam unapred... Evo i slike (malo je losijeg kvaliteta): http://prntscr.com/1re3qn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Moj poznanik uzeo klincu od 4god bas ovakvu "yamahu" ili "yamasaki china", vec 2-3god ga mali drnda ali mu nije uspeo izvaditi dusu :-) masina kranje jednostavna, lakse namestiti od tomosa :-) jednom prilikom me nagovorio da ja sednem i provozam na karting stazi, jedva sam stao na motor ali vukao me bez problema, crk'o sam od smeha i od srece, drugaciji je osecaj i od motora,i od kartinga, taman nesto izmedju :-) Tako da,ne znam za koju namenu ti je,al' ako hoces da obradujes dete mislim da ces bolje proci nego mama koja mu pravi tortu sa logo-om fudbalskog kluba :-)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan kvalitet i nije bas zavidan ali za to koliko kosta nema bolje igracke...treba mu malo da se zaleti ali ide dosta brzo i moze s njega lepo da se omlati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 15, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pokusao sam snimak da uploudujem ali nemoze pre par godina necak iz australije dolazio na odmor pa mu kupim na poklon,doduse on je vozao mesec dana dok su bili ovde,posle sam morao ja mane su:lanac je cesto znao da spada,jer fabricki zadnji tocak nestoji bas u centru,ali to se dalo srediti sa par platnica(od tada nema problema),slavina za gorivo nije bas najpouzdanija i prekidac za gasenje je prespojio posle mesec dana,nije hteo da upali nikako,sve dok nisam provalio sta je,i to je reseno drugim prekidacem. sve u svemu za nov u kutiji 180e odlicna igracka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kvalitet i nije bas zavidan ali za to koliko kosta nema bolje igracke...treba mu malo da se zaleti ali ide dosta brzo i moze s njega lepo da se omlati Potvdjujem ovo , razbih se jednom samo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan А јел може да се некако "заврне" карб или да се скрати гас, да када га одврне до краја иде неких 10-15км/ч максимум? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 15, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan moze ko na tomosu na sajili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lionskillol 1 Napisano Octobar 1, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomozite.Sta kazete kako vam se cini ovaj pocket bike,sobzirom na stanje za male pare moze da se uzme.Sta mislite jel vredi 60 evra?? Evo slika: http://prntscr.com/1uomr6 http://www.kupujemprodajem.com/photos/oglasi/6/32/7564326/7564326_2013-07-30-20.22.13.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...