Jump to content

Moto Zajednica

Elefantentreffen 2014

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Kawasaki Tengai 650

Pala je odluka da se ide na Elefantentreffen 2014 (Skup Slonova), 1146584_217678455052606_345037211_n.jpg

Put odavde je oko 1400 km. u jednom pravcu i plan je provesti ga najavanturisticki i to na male kineske papakije od 125cc

946371_217678545052597_1720219238_n.jpg

5-6 do tamo, 3 dana tamo i jos 5-6 nazad, polako, sa puno poputnih stajanja u posetu nasih prijatelja...

Prva ideja je bila da idemo ja i Trte, ali na veliko odusevljenje pridruzio nam se i jedan od iskusnijih (da ne kazem starijih)motociklista iz Makedonije...

U razradu je ruta i plan putovanja, pa cemo ovde s vremenom objaviti detalje i pripreme...

Dobrodosli su svi koji bi nam se usput pridruzile

:moto3: :moto3: :moto3:

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Kawasaki Tengai 650

Kineske papakije se popularno zovu TAJKE, a cime ide taj rodjak iz makedonije?? :)

Inace, ja vozim KLR650-Tengai, Trte vozi V-strom 650, a cika Miki vozi BMW R1200R... mogli smo i tim motorima, ali ovako je veca avantura... sva trojica idemo sa papakije 125cc :)

Papakije (ili Tajke) stizu za neki dan. Sledi njihovo razvozavanje, servisiranje i onda pripremanje za Elefantentreffen... gume, oprema za zagrijavanje, drzaci za camp opremu i prtljag, lanci, itd...

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Nije valjda da ima međeda po Mavrovu :neznam:

Ne, ne Mavrovo, nego Mariovo, "the middle of nowhere" kod Prilepa (flaster siti).

Nema ni slonova u Nemačkoj, verovatno se misli na posetioce.

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g.

Ne misli se na žive slonove,nego na Zundapp KS 601 kome je nadimak bio zeleni slon,a susret je započeo život kao susret isključivo tih motora! Oni su u međuvremenu uglavnom nestali,a svi ostali su počeli dolaziti u sve većem broju,do sad!

Mirko

• Podržavam 1

• Tvrdo kuvan, 472 postova
  • Motocikl: mi je mnogo glasan.

Sve to u fulu. Imao sam kineza 150 ccm. Agregat, koji je inace Hondin, moze da izdrzi boga oca km, sigurno 50k, ali oni sitni kvarovi, tipa ispadne mi sraf pa nesto krci i vibrira su bile svakodnevnice. Ne bih da vas obehrabrim, ali ipak, razmislite jos jednom. Kineski skuteri se jako cesto kvare, ali su uglavnom sitni kvarovi. U svakom slucaju drzim fige :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja