sasajti 0 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kojim putem (a da nije autoput) doci od Nisa do Mladenovca, najkrace, najbolje? Planiram da idem maxi skuterom...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 12, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan nije najkraći, ali zanimljivije Prokuplje - Blace - Brus - Ušće - Kraljevo - Čačak - Aranđelovac - Mladenovac ili Prokuplje - Blace - Brus - Ušće - Kraljevo - Kragujevac - Aranđelovac - Mladenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasajti 0 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru.....gledam kartu pa nemam pojma odakle da idem...da li uz autoput ili preko Kraljeva i Kragujevca....ali tvoj oddgovor mi deluje zanimljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 13, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja potpisujem za prvu trasu koju je dao Marko. Uglavnom dobrog puta, nije monotono... Malo duže traje, ali, čim ne ideš auto putem, siguran sam da ne žuriš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je previse... idi standardno pored autoputa Nis-Aleksinac-Pojate-Cuprija-Paracin-Jagodina-Bagrdan-Batocina-Lapovo-V.Plana-S.Palanka-Mladenovac...... taj ti je najblizi i najbrzi, a da nije autoput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan u ovoj zadnjoj varijanti mozes da iskoristis deo autoputa do Pojata gde bi izasao sa njega pored AMSS zgrade bas pred petljom, ograda je uklonjena taman toliko da moze da prodje bilo koji motor pa ne placas putarinu a put ti nesto krace traje, pogotovo sto preskaces najgori deo lokalnog puta od Aleksinca do Pojata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 13, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Niš - Aleksinac - Deligrad - Kruševac - Rekovac - Kragujevac - Mladenovac Uglavnom lokalni putevi sa dosta krivina i zanimljivim predelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasajti 0 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, nego pricam sa prijateljem iz Krusevca, on kaze da je put katastrofa....ako se odnosi na krivine to nije katastofa to je extra ali ako se odnosi na kvalitet puta onda cu ga izbeci. Hvala u svakom slucaju, sada necu da lutam i da gledam odakle.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Idi npr ovako!! Niš-Svrljig-Knjaževac-Zaječar(tu se vidimo i pijemo kafu), pa te ispratim do Paraćina, pa Ćuprija-Jagodina (starim putem)-Kragujevac(starim putem)-Topola-Mladenovac. Sve lep put, nigde autoput!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Jedino neznam kakav je put Jagodina - Kragujevac ! To će ti već neko reći ko je tamo bliže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 13, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je previse... idi standardno pored autoputa Nis-Aleksinac-Pojate-Cuprija-Paracin-Jagodina-Bagrdan-Batocina-Lapovo-V.Plana-S.Palanka-Mladenovac...... taj ti je najblizi i najbrzi, a da nije autoput. To je ono što hoćeš. Šta ti inače treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasajti 0 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Idem da uzivkam, samo sto sam prosirio putovanje.... Odlucio sam da idem preko Krusevca, pored Vrnjacke Banje...Topola pa Mladenovac. Sutradan idem do Petrovca kod prijatelja....tamo nocim a potom idem do Bora kod drugog prijatelja... e sad kako do Bora, preko Zagubice? Zaboravih da kazem da sam veoma optimistican i ne zuri mi se nigde jer idem maxi skuterom od 150cc..pa videcemo. Sta predlazete od Petrovca do Bora neki laksi put jer ipak ne bih "izduvam" motorce e onda sam ga ugasio...., kakvi su usponi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasajti 0 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Corta, ja posle Bora idem preko Zajecara idem do Nisa, pa se mozemo upoznati i popiti kaficu, znacilo bi drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ok, bilo bi super, samo najavi neki dan ranije kad krećeš. Od Petrovca ideš preko Žagubice, Crnog Vrha, Borskog Jezera, pa Bor, Zaječar.... Nema previše zahtevnih, dugih i velikih uzbrdica. Predeo je prelep, za preporuku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...