orlovi 594 Napisano Septembar 10, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Prva boja...Kod mene je pet sezona...Nov akumulator...Nov lanac i lancanici-Regina zlatna...Zadnja guma nova Pirelli Andjel...Vazdusne sirene...Uticnica 12v...Kofer Givi...Novi vlasnik dobija i 4l Repsola i filter jer joj je vreme za zamenu..Na 5000km...Jedino sediste nije originalno,bilo je plavo,i zamenjeni su krajevi auspuha...Na 35000 promenjen lanac bregaste i spaner...Motor mazen i pazen..Prodaja zbog povredjenog kolena ne odgovara mi polozaj..Godina 1991..Registrovana do 07.06.2014...Cena 1999e..Nije fiksno... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 11, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, bez ljutnje, ja sam prosle godine moj CBR1000F model iz '98, registrovan, sa sve wingrack-om i givi maxiom, u fabrickom stanju, bez tackice, bez ulaganja, sa sve originalnim alatom ispod sedista platio 2200e, a ima predjenih 55.000mkh, provereno, jer sam u kontaktu sa 1. vlasnikom, pa znam... Mozda ce ti znaciti zbog formiranja cene... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 11, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ova alat ispod sedista i pise da cena nije fiksna... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, bez ljutnje, ja sam prosle godine moj CBR1000F model iz '98, registrovan, sa sve wingrack-om i givi maxiom, u fabrickom stanju, bez tackice, bez ulaganja, sa sve originalnim alatom ispod sedista platio 2200e, a ima predjenih 55.000mkh, provereno, jer sam u kontaktu sa 1. vlasnikom, pa znam... Mozda ce ti znaciti zbog formiranja cene... Kazes model iz 98.god, a na avataru ti pise da je 99.god. Pa koga ti ovde farbas??? I kako sada da ti mi verujemo da si je platio SAMO 2200e, i da si u kontaktu sa prvim vlasnikom... I kako da znamo da nam nisi precutao da je alat ispod sadista od modela 500F a ne od 1000-e, i da si ti xxx vlasnik...??? I kako... PS. A i fleka od ulja ti je na betonu, na mestu na kome verovatno parkiras motor, kada ga ne fotkas za novine... 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 11, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ako si mu rekao..Uvek ima puno pametnih ili bar misle da su pametni..A ispod mog nema fleka..Kome odgovara to je to..I jos nesto..Moj motor zna pola Srbije i sire..Peca..Predsednik MK.Stiski Orlovi..U nedelju je Honda isla za Bugarsku na skup MCC Atrox..Prede..A potrosnja pri normalnoj voznji do 120----5l..Ko ne veruje moze i da proba..Pozzz za Shoklu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 11, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, bez ljutnje, ja sam prosle godine moj CBR1000F model iz '98, registrovan, sa sve wingrack-om i givi maxiom, u fabrickom stanju, bez tackice, bez ulaganja, sa sve originalnim alatom ispod sedista platio 2200e, a ima predjenih 55.000mkh, provereno, jer sam u kontaktu sa 1. vlasnikom, pa znam... Mozda ce ti znaciti zbog formiranja cene... kolko je dobraaaaaaa :ooo: :ooo: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 11, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @SHOKLA: U saobracajnoj pise '99, ali je kolor sema '98 za ovo ostalo, lako dokazem a sto se fleke od ulja tice, pojacaj dioptriju ili kupi naocare ako ih nemas (u pitanju je voda) ... @orlovi: Niko se ne pravi pametan, niti sam imalo losu nameru. Samo podelih svoje iskustvo, a ti ako neces da ti se oglas komentarise, ti ga zakljucaj ili postavi u oglasniku.... Sretna prodaja 21 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, bez ljutnje, ja sam prosle godine moj CBR1000F model iz '98, registrovan, sa sve wingrack-om i givi maxiom, u fabrickom stanju, bez tackice, bez ulaganja, sa sve originalnim alatom ispod sedista platio 2200e, a ima predjenih 55.000mkh, provereno, jer sam u kontaktu sa 1. vlasnikom, pa znam... Mozda ce ti znaciti zbog formiranja cene... kolko je dobraaaaaaa :ooo: :ooo: Ma svidja se i meni, samo tvrdim pazar. Nadam se da cu ga ubediti da spusti cenu do bezobrazluka, a onda ga ponuditi meni... @ sergio: Zezam se, drugar!!! Stvarno mi se svidja taj model, i ta sema boja. To sam svojevremeno rekao i Peci-Orlovi licno. A sto se dioptrije i naocara tice, stvarno ih koristim, ali samo u slucajevima kada prevare nisu toliko ocigledne... :P @ orlovi: POZZZ i za tebe, i da uspesno okoncas trgovinu!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 11, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoji dogovor oko cene ali mi nije zapelo da je prodam..Ako ne,ostace u garazi i vozice se ponekad.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 11, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, bez ljutnje, ja sam prosle godine moj CBR1000F model iz '98, registrovan, sa sve wingrack-om i givi maxiom, u fabrickom stanju, bez tackice, bez ulaganja, sa sve originalnim alatom ispod sedista platio 2200e, a ima predjenih 55.000mkh, provereno, jer sam u kontaktu sa 1. vlasnikom, pa znam... Mozda ce ti znaciti zbog formiranja cene... Ne daj se provocirati... Tvoja Dualka je do 00 i pravi je motor,a ovo sve ostalo su motorici. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, bez ljutnje, ja sam prosle godine moj CBR1000F model iz '98, registrovan, sa sve wingrack-om i givi maxiom, u fabrickom stanju, bez tackice, bez ulaganja, sa sve originalnim alatom ispod sedista platio 2200e, a ima predjenih 55.000mkh, provereno, jer sam u kontaktu sa 1. vlasnikom, pa znam... Mozda ce ti znaciti zbog formiranja cene... Ova fotka je kod Bokilica, tu su i najcvrsci pustili koju kap ulja p.s sto se tice samog oglasa, prelepe su i jedna, i druga! Takve motore vise neprave... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stara krstarica samo sto joj realna cena nekih 700-800 na dole 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 11, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stara krstarica samo sto joj realna cena nekih 700-800 na dole znachi dajesh svoju za 1400-1500? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 11, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Po vasim komentarima ispada da vredi kao malo bolji skuter od 50 cm...Strasno...Ako ne ode za neku normalnu cenu,ostaje...Ima mesta u garazi... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ih nekad, par komada, kad bih hteo opet da putujem bila bi prvi izbor, ali realna cena za nju je oko 1300 za to godiste, ovaj noviji model oko 2 soma.... Ljudi pa matoro je to, vi zaboravljate da je to motor stariji od 20 godina 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 11, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare i u ovakvom stanju je neces naci,,,Probaj..A to sa godinama..Nije to auto pa da mu istruli patos,,,Ijos nesto...Pogledaj u oglasima sta ljudi prodaju za 1300e... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne truli patos ali se haba sve ostalo....taj motor je samo da si ga isteravao iz garaze do sad morao da predje 150.000km a zna se da cbr 1000f ne kupuje da bi se islo do prodavnice 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 12, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nema sa tobom sta da polemisem.Imam vise staza na motoru nego ti godina i zivo me interesuje kad si pre imao par komada...Lepo sam u jednom postu napisao...Pola vas na ovom forumu nema uopste motor a od one druge polovine pola vozi skutere..Jedino znate da cukate u tastaturu i da komentarisete... 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Bla,bla,bla.... Cudno je da sa toliko staza nisi nista naucio 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 12, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ti licno presao s njom za 5 sezona? Da li je po tvom misljenju ta kilometraza na satu prava ili fali neka cifra ispred? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 12, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ovo se pretvori u raspravu ko je vechi biker... 1000F je majka svih turera, tu nema rasprave, shto se tiche cene nechu komentarisati, chovek ceni svoje toliko dal che ko kupiti po toj ceni je vech drugi par opanaka. video sam jednu crno zlatnu, dualCBS osim shto je farbana (al je fantastichno ofarbana) cena je bila ispod 2000, pritom je motor bio u full stanju. a druga je bila od motoljube, crno sivi dual CBS mislim da se i dalje prodaje i isto ispod 2000. Obe su sa koferom i nosachem. bilo je tu josh neke opreme al ta 2 su mi ostala urezana u sechanje, jer sam tako hteo da ih posedujem ne uzimaj ovo za zlo, srechno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Posto znam licno vecinu ljudi koja je ovde postovala, znam ih kao super likove, sa "Orlovima" sam cak drugar vec nekih 20-ak godina, a vidim da se izgleda medjusobno ne poznajete, ajde da i ja prozborim koju jer vidim da postovi sasvim nepotrebno dobijaju sve ostriji ton: bez ulazenja u tacnu vrednost 20 godina starog motora, hocu da kazem ono sto verovatno vecina Vas ne zna je da Peca drzi moto-servis, pa i bez osluskivanja i probanja motora sam siguran da mu je Honda u tip-top stanju. Mozda se varam, ali ako se krene sa eventualnim popravkama novokupljenog polovnog motora, racun se JAKO BRZO nagura na dooobrih nekoliko stotina eu. za koliko se ne slazete u proceni vrednosti CBR-ke, zar ne? Iako mi Honda nije medju omiljenim brendovima (ko je pomenuo Afriku ), znam da se masa Hondi slicnog godista vozi i dalje u zdravlju i veselju (Afrike, Transalpovi, CBR-F-ke itd). Gavrolini rece da se CBRF-ka ne kupuje "za do prodavnice". Ja bi licno uvek pre kupio motor koji je vozen na duzim turama nego neki kome je kilometraza nabijana po gradu, od semafora do semafora. Samo polako ljudi, svi smo ovde svoji... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 12, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cijena je stvar prodavca, to u principu nije za komentar, osim ako ne trazi 10.000 eura za ovako nesto. Cijene u Njemackoj su od 1000 do 2000 za ovakav motor, tako da ako je stvarno dobar i nije van pameti s cijenom. Stvar je samo kako prici problemu prezentacije. Da li reci presao je 45K koliko pise na satu i izazvati sumnju onoga sto nesto zna ili reci presao je 145K pa prepasti onoga sto ne zna. Da li si neposten ako kazes 45K ili si budala ako kazes 145 jer kilometrazu i onako svi pomnoze sa bar 2. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 12, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Što je bitno koliko su cene u Nemačkoj? Ajde da ih uporedimo sa cenama u Nikaragvi Ono što je meni neverovatno? na satu 45.000km, znači da je motor prelazio godišnje oko 2000km.............teško da čovek može da poveruje............. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 12, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbga...neko ima 2-3 motora. Neko voza 1, ali svake prestupne. Ja sam danas prvi put sjeo na motor od maja. Nisam presao ni 100 km cijelo ljeto. S druge strane, znam razbiti i 20K za jednu zimu.\ edit: ono sto zapanjuje je da je "rekorder" na mobile.de presao 92K, sto je apsolutno nebulozno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...