Coki 0 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint MaxX Prijavi odgovor kao problematičan Dakel imam Maxx.... I danas sam napravio jednu malu voznju oko 60 km... I na svakih 5-6 km pocne da spusta gas kao da se gusi,i onda ja pustim gas i moram da ga turiram dok se ne povrati.....I ne prima gas do kraja isto takvo ponasanje ima samo se ugusi,i ima dubok zvuk koji se cuje iz filtera za vazdu..... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 4, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Имао сличан проблем, кад пустим гас он почне да се гуши, исто није примао лепо, исто сам га турирао да га вратим. Клип био у питању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coki 0 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint MaxX Prijavi odgovor kao problematičan Имао сличан проблем, кад пустим гас он почне да се гуши, исто није примао лепо, исто сам га турирао да га вратим. Клип био у питању. Ali kod mene je kad mu dam pun gas onda pocne da se gusi i tako se desava u voznji.Pa se nekad i desi na pola gasa da se tako gusi..... Kako mogu da proverim klip??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ocisti karb i filter vazduha.Nije ti dobro podesen plovak,premalo goriva u loncetu.Ako imas filter goriva,zameni ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coki 0 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint MaxX Prijavi odgovor kao problematičan Ocisti karb i filter vazduha.Nije ti dobro podesen plovak,premalo goriva u loncetu.Ako imas filter goriva,zameni ga. Ae probacu pa cu da javim....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coki 0 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint MaxX Prijavi odgovor kao problematičan E ocistio sam karburator i zamenio filter vazduha i zamenio sam filter goriva..... Znac sve je isto,samo sto je sad malo startniji. Sta jos da pogledam sta da radim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...