Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 30, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem termo-davač sa hladnjaka i sediste za Apriliu Pegaso 650ie. Ako zna neko ko bi mogao da pomogne ili ima ove delove, bio bih zahvalan na informacijama. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 31, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Termo davac imam,15 e!Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 31, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je sa Pegasa i koje godiste? Odakle si, moze kontakt tel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Da od Pegasa,ali imas vise toplotnih vrednosti,ja imam od 80-90 stepeni i 90- 95 stepeni,iz Cacka sam!065/6127000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 3, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Termo-prekidac stigao, javljam danas da li je odgovara. Hvala Pero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 27, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan I dalje potrebno sediste za Aprilia Pegaso 650 ie (od 2000. God) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 13, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Sediste niko nema?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Decembar 13, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Koji je problem sa tvojim sedištem? Iscepano, polomljeno,...? Ili ga uopšte nemaš (msm, nedostaje ti celo sedište)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 16, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ne, pukla mi je osovina za zakljucavanje sedista. To je bilo nitovano za donji deo, za plastiku, nosio sam kod nekih plasticara i ne mogu da poprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Decembar 16, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ne mogu da poprave, ali može li da se napravi novo? Neki drugi materijal? Voleo bih da mogu da ti pomognem, ali ne znam ni kako slomljeni deo izgleda, može li neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 18, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aj slikaću danas da vidis. Hvala anyway Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 19, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, nadam se da se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 19, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan S jedne strane je ostala plastika koja drzi celicnu zicu precnika 6-7mm (koja je u sustini najmanji problem) ali je vrh te plastike sa rupom u koju ulazi takodje pukao. Unutra je plastika isto pukla kao i druga strana cela. To izgleda kao slovo U s tim sto ima stopice sa donje strane koje su zanitovane a sa gornje stoji zica koja ulazi u bravicu na motoru ispod sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @urban, kupi samo flah celicni u sirini te plastike (3-4cm koliko vidim), savi pod uglom 90 da dobijes L oblik, gde ce ti se donja strana nitovati za sedste sa sa 2 ili 3 nitne, ne moras cak ni sa unutrasnje strane. Sa gornje strane probusi samo jednu rupu i provuci sraf sa maticom, koji ce biti umesto zice koja je stojala. Isto mozes i sa unutrasnje strane, gde ces se malo cimati sa nitovanjem, posto ce ti flah biti sa donje strane plastike, ali bi preporucio u svakom slucaju. Od alata ti treba testera/brusilica, busilica i pistolj za nitne, verujem da ce ti neko od kolega iz beograda srediti u garazi ako nemas uslova. Evo slika jednog celog, verovatno ce pomoci nekome drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 19, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @Mind hvala kolega! U sustini i ja sam razmisljao o takvom resenju. Nije da ne znam sa alatom... Pokusacu pa kako ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Decembar 19, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se obeshrabriti i, još važnije, ne daj pare za drugo sedište zbog takvog problema, to se može popraviti. Ako ne umeš, nemaš potreban alat, volju ili šta već, javi se da se dogovorimo da dodješ do naše radionice, vrlo rado ću ti pomoći. Naravno, drugarski, dakle za dž. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 19, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zbog kolega kao vi volim sto sam clan ovog foruma! Hvala puno, ako ne uspem sam rado cu se javiti. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 26, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Opravio sam sediste. Postavicu i slike, ako nekog bude zanimalo pa zakljucavam temu. Jos jednom hvala na motivaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Stavi slike da vidimo, sigurno ce jos nekom znaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...