Maximus1 204 Napisano Avgust 27, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR PREZUBIO,JER SAM GA JA SJEBAO....OTOM POTOM.. Jel ima neko uputstva kako se uzubljuje honda f4i...radicu to sa mehanicarom koji to zna,ali za svaki slucaj da proverimo... I gde u servic manuelu da nadjem neku vrednost za uzubljivanje,valjda za moment paljenja.....imam service manuel ali ne mogu da nadjem.. Svaki savet je dobrodosao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Avgust 27, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si otvorio da vidis koliko obrtaja pravi radilica,kad tocak okrene pun krug? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 27, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam otvorio,gledao sam sa strane ali tocak ne sme da se rotira dok je menjac u brzini jer ima hidraulicni spaner...a to nisam znao,a ocigledno ni niko drugi jer mi niko nije rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Smes da rotiras tocak, ali u smeru okretanja, nikako unazad. Sto se zupcenja tice, malo je komplikovano da se objasni pismeno. Princip je isti kao kod auta, to bi tvoj mehanicar trebao da zna. Prvo se nadje GMT (ima oznaka na magnetu) rucno se bregaste dovedu u fazu paljenja, na lancanicima IN i EX bregaste imas crtice ili tackice koje se gadjaju sa gornjom ivicom glave. Obavezno vizuelno proveriti polozaj bregova(faze razvoda) i nekoliko krugova okrenuti rucno radilicu u smeru okretanja i sve vreme pratiti polozaj bregova. Moj savet je da ovaj poduhvat poveris nekom strucnom licu, jer bilo kakva greska skupo kosta. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 27, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam otvorio,gledao sam sa strane ali tocak ne sme da se rotira dok je menjac u brzini jer ima hidraulicni spaner...a to nisam znao,a ocigledno ni niko drugi jer mi niko nije rekao... A sto?Sta biva onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Motor uzupcen, ujedno ociscen kn filter vazduha koji je bio bas zaprljan,ociscene dizne i zamenjen filter goriva...motor samo prede i cini mi se da bolje i vuce Sve u svemu,stvar resena... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Avgust 28, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! kako si uspeo da ga uzupcis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan I, koliko puta se okrene radilica za jedan krug tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! kako si uspeo da ga uzupcis? Pa sa drugarom majstorm, isto je kao kod auta imas dve crtice IN i EX na lancaniku bregaste koje treba da budu okrenute na spolja u ravni sa cilindrom i dole se namesti na T oznaka na crticu...predhodno samo mora da se poskida sve i spaner i bregaste itd...i sve ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...