gucci 272 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, ne verujem da ce te smoriti tako lako. 250ccm je sasvim dovoljno za pocetnika, a oni koji prvi put sednu na nesto jace i agresivnije zavrse ili 2m pod zemljom ili skrojeni kao frankenstajn (pre ili kasnije). S ovim cudom mozes na put i to sa suvozacem, lagano opalis cestu i uzivas, a ne 120kmh po krivinama. Registracija i potrosnja su najmanje moguce za takvu masinu. Sve najbolje ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vopija 1 Napisano Decembar 2, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Hyosung ST7 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Ja sam vlasnik Hyusung ST7 i mogu da ti kazem da sam prezadovoljan. Hyusung jos nije poznat toliko nasim motorciklistima ali je masina veoma zahvalna i sto se tice odrzavanja u BG-u imas generalnog zastupnika tako da mozes uvek da nadjes delove. Puno predjenih kilometara i dobar pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Decembar 3, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Aprilije 125ccm presao na cbr 900rr i nikada problema sve ti je u glavi i mu***a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...