M i r k o 36 Napisano Avgust 1, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju motor Sprint Princ 125.Registrovan na moje ime ,Godište 2008,ja sam drugi vlasnik .Ima oko 13000km na satu.Motor je potpuno ispravan i u fabričkom stanju je .Prodajem ga zato što sam kupio veći motor.Cenim ga 570 eura.Cena nije fiksna. Upit na 064/652-11-18 Mirko. Postavću slike čim stignem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Avgust 1, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Avgust 12, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Evo još koja slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Avgust 19, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Danas obnovljena registracija ,Izašla me je 5150din.Navali narode . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...