Sekula Sabac 266 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Kupio klincu,ali veliki mu je,velicina L.Cena 25 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sekula, Sekula. pa nije dete komsijsko da mu neznas mere. A da nisi merio Salera pa ti se pomesalo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Sekula, Sekula. pa nije dete komsijsko da mu neznas mere. A da nisi merio Salera pa ti se pomesalo. Au Dane,pa znas da imam 30 dece u MK Civija JUNIORI ,ko da im zna mere svima. Jos jedan prsluk velicina M na prodaju,jer je drug clan bivsi.Prsluk potpuno nov i cena 25 evra,koliko je i placen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan druze posalji mi telefon na pp da se cujemo ujutru i dogovorimo oko prsluka. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan druze posalji mi telefon na pp da se cujemo ujutru i dogovorimo oko prsluka. pozdrav ‚0649334444 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...