Stalma 0 Napisano Jul 30, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Gde moze da se nadje (kupi) kompletan tocak ili bar felna za Kawasaki KLE 2003 (dimenzija gume 90/90/21 felna 21x1.85), mislim da pase i od KLR-a? Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjes,imas na pik.ba lik prodaje KLE u dijelovima,pa javi nekako cemo poslati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Имам исти проблем,не ради километража.Поставио сам и оглас-КУПУЈЕМ-нико се не јавља.Не знам да ли пасује од неког другог мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Тражио сам на пик.ба нисам нашао да било ко продаје КЛЕ у деловима Ako se ne snadjes,imas na pik.ba lik prodaje KLE u dijelovima,pa javi nekako cemo poslati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Тражио сам на пик.ба нисам нашао да било ко продаје КЛЕ у деловима Ako se ne snadjes,imas na pik.ba lik prodaje KLE u dijelovima,pa javi nekako cemo poslati. Mozda on ima http://www.pik.ba/artikal/2018004/kle-500-dijelovi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Septembar 7, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Meni javio ali cena mi velika Ima komplet prednja felna 130€Laslo063/741-0-722 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Meni se javio tip za tocak ali sam ja vec nabavio evo ga tel 0603200123,pa pitaj da li je jos aktuelno Pozz Zdravo svima, Gde moze da se nadje (kupi) kompletan tocak ili bar felna za Kawasaki KLE 2003 (dimenzija gume 90/90/21 felna 21x1.85), mislim da pase i od KLR-a? Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...