Бранило 604 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Продајем Кинџи 200 ендуро производња 2005 у одличном стању. Погледајте слике а за све остале информације позовите телефон 063 / 830-0164 или 063 / 764-0148 или на приватну поруку члану coko п.с. оглас постављам за мог кума ( coko ) јер још увек није испунио норму на форуму Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1777 Napisano Jul 22, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Na navedene telefone se niko ne javlja. Lepo bi bilo kada bi napisali još koju o motoru ovde u oglasu. Iz slika vidimo da su bandaši bili ispolirani 2011. kao i da je cureo semering na desnom štapu ... Kako izgleda sada? Jel sređen semering, koliko je prešao, da li je nešto rađeno oko mašine i tako to ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa turi i cenu leba mu rezana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za taj motor moze da dobije 600, max 650 EUR ako tehnicko stanje odgovara slikama. Po ceni koju sada trazite, niko ga nece ni pozdraviti. Ja sam mog 2008. godiste, potpuno ispravan, bez ijedne falinke, prosle godine platio 750 EUR sa jos 6 meseci registracije. Zvao sam i ovog jer je bio na nekim oglasima i tada je trazio 1.000 EUR ako se dobro secam. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...