Grnca 1495 Napisano Jul 15, 2013 Vinyl rider, 861 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme i to da se uradi , e sad, nema opruge na stanju za dominatora pa me interesuje da li je moguće uzeti za neki drugi model agregata a da su iste, tj da dele iste delove. Verovatno da se razlikuju osim po broju ( mislim na broj komada koji ide u korpu - meni ide 4 komada) po dužini i možda po prečniku. Neka iskustva , treba mi relativno hitno informacija, sutra oko 4 krećem na mali put pa bih usput pokupovao sve delove. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 177 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 491 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Licno nisam imao takvo iskustvo. Ako imas kat. broj dela (iz manuala) u svakoj specijalizovanoj prodavnici ce ti reci od cega pasuje, ako uopste ima te mogucnosti. Nisu tu bitni samo gabariti vec i tvrdoca. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1495 Napisano Jul 16, 2013 Vinyl rider, 861 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se sa puta i nista nisam nasao, cekam da stignu PRAVE pa da mu i prospem ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...