Rumba 591 Napisano Jul 20, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jul 20, 2013 BJB Maxi scooter club, 1666 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Jutro Beogradjani! Ovi Novosadjani jos spavaju,a mi koji VOZIMO smo vec budni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 20, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Papaja posto sam ja iz Malog Mokrog Luga ajde da se nadjemo u 7:45 na vrhu Ustanicke ili na raskrsnici Mite Ruzica i Bulevara pa idemo na Nbg. Hehh, sad sam video. Ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 20, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Jul 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel nisi uspeo veću sliku da aplouduješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 20, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel nisi uspeo veću sliku da aplouduješ? Heh ma nije velika, samo je siroka i visoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Јуче у НС и Кисачу ...мали одзив на вожњу али екипа била као и обично у супер расположењу и зезању!!! Паркинг за моторе испод новосадског Моста Слободе код Штранда!!! Дебела ладовина Uploaded with ImageShack.us Одлазак на мото скуп у Кисач да испоштујемо позив и да се наједемо љуте кисачке сарме!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Испред НС Меркатора паркиранеМСЦ крмаче...имали смо и пожарног поред наоружања и опреме Uploaded with ImageShack.us Коментар би био на ову слику једино wanna be a БОКИ 13 Uploaded with ImageShack.us И наравно Вини Пу и његов брат Шими Пу Uploaded with ImageShack.us Ајмо и други свој скромни допринос са сликама вечере ко има Ђууууурррроооооо бреееееееееееееееееее 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Večera... je bila vrh.... Ali vratimo se na početak.. od ranog jutra su smo imali problema sa kelnerima i porudžbinama, pa smo morali da se alternativno snalazimo kada smo se okrepili desetar Tasić nas je odveo na kupanje neko je otkrio novu a neko je proveravao grip od obaranja a ovaj čika je na više jezika objavio početak ručka Desetar je skapirao da mu dve ovčice nisu na broju a one zalegle da odmaraju od sarme Fanky...Fanky.. a onda smo se vratili na štrand gde neki čudni ljudi izleću iz mutne Dunavske vode i još čudnije ostavljaju kacige Kulence, sreća naša i za kraj one pozerske ...... I bilo nam je baš loše ... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 22, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se lepo proveo iako sam bio samo pola dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...