lord_oblivion 1392 Napisano Jul 14, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko, kako da produžim sajlu za kvačilo a da pri tom ne diram postojeću sajlu ? Treba mi samo za probu jer hoću da podignem guvernal za 1-2cm pa posle da pravim drugu, odgovarajuću sajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Jul 14, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kako ono kazu majstori u sali... "tri puta kratim, al' opet kratko". Nije mi poznato kako sajlu produziti, a da i dalje bude u funkciji. Luster kleme i druge zezalice mozda i mogu da posluze, ali im za kretanje treba prostora. Postojeca sajla bi mogla da se "produzi", namerno pod znacima navoda jer ce duzina ostati ista, tako sto se skrati buzir. Probaj da je provuces nekako drugacije, ali obrati paznju da se ne zateze kada okrenes volan do granicnika i na levu (narocito) i na desnu stranu. Na kraju napravi jedan probni model, ne kosta to 100 dukata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 14, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko, kako da produžim sajlu za kvačilo a da pri tom ne diram postojeću sajlu ? Treba mi samo za probu jer hoću da podignem guvernal za 1-2cm pa posle da pravim drugu, odgovarajuću sajlu. ako ti je fabricka trebako bi da možeš do 3cm da digneš korman i da sve radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 14, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jok Popsy, ne mere. Već je prošle godine stavljen širi guvernal koji je potrošio ta 3 santima... Sad ga još i treba podići, po savetu lekara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Jok Popsy, ne mere. Već je prošle godine stavljen širi guvernal koji je potrošio ta 3 santima... Sad ga još i treba podići, po savetu lekara Odes kod Sinise u Ruzveltovu (ili kako se vec zove ulica sada). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 14, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde je, odlična ideja da pitam njega za savet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...