Castrol 2 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.desava mi se na yamahi thundercat da sporo spusti gas sa neki 2500 obrtaja na ler,kada stajem.Sta moze da bude problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Jul 10, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan karburator,vuce negde fals vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 10, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda i nisu sinhronizovani i nastelovani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Jul 20, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto imao problem na mojoj yamahi bila je sajla za gas, jedna se zica odrubila od snopa i pravila problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irdin007 0 Napisano Avgust 4, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozeli mi neko reci dali na aprilia sr 50 ditech mozeli neki sportski auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Avgust 4, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozeli mi neko reci dali na aprilia sr 50 ditech mozeli neki sportski auspuh... Baki mozda volis sportski alspuh ali to ti ne znaci nista mala kubikaza nece imati nikakvog efekta da ga postavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...