roar 393 Napisano Jul 8, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem komplet vaučer za Exit za svih 5 dana. Cena 5500 din. 060 44 93 999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Jul 8, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da se prikljucim temi... Takodje imam dve karte VIP za 5 dana. Dacu ih povoljno, ako je neko zainteresovan neka posalje PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Jul 9, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para? Posalo sam ti PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte sto se mesam u temu, ali kupujem kartu samo za PETAK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ove karte sam dobio. Inace se ne bavim prodajom istih. Tako da nemam pojedinacne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 9, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije jos! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...