tragedija 2 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: paracin Motocikl: cbr 600f1 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam Srba iz paracina i do skoro sam vozio gamu 250, koju sam prodao i kupio hondu cbr 600f1 i mogu da potvrdim da to legendarno potezanje game nije samo mit s tim sto ona nece preko 170km/h a cbr toliko nagura u trecoj pratim dugo ovu stranicu ali nikako da se registrujem pa eto prikljucujem se i ja diskusijama mozda ce nekome i moje ne-znanje i iskustvo biti od koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Jul 6, 2013 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Kolega, nesto tebi nije bilo u redu sa gamom, to treba da navlaci preko 200kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tragedija 2 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: paracin Motocikl: cbr 600f1 Prijavi odgovor kao problematičan bolji vas nasli, ova nije htela a trosila 20l/100km to je bio glavni razlog prodaje inace daleko je laksi za voznju zbog 100kg manje mase bilo kako bilo vise nije u mom vlasnistvu sad sam hondas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...