Kralj DjiDji 0 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nikola iz Batajnice sam, 96. sam godiste. Ljubav za dvotockasima sam stekao tako sto sam kupio nekog raskantanog matika, ali ja tako klepo, klepo i sklepam ja njega. Voz'o sam ga po selu bez auspuha, i zadnje kocnice . Kad ga teram svi se okrecu za monom, al sam doziveo neki incident sa njime, posle toga nije hteo ni da upali, ja ga gurno u supu, i tako ja osta bez rage koju bih mogo da teram . Al sad radim na Tomosu t14. Opravim ja njega, ostavim ga da odradi malo u mestu, al ne lezi vraze , dodje tata kaze da mi ne valja paljenje. Uzme on da steluje, al' nesta mu ne ide, i valjda se iznerviro co'ek uzme cekic i rke, rke.... Pokvari ga on tako, i sad moram naci vremena, a i novaca da ga opravim... Mada se radi na sljaci, skupljam pare za neku vecu i kvalitetniju masinu .... Udavi ja, a tek sam dos'o na forum, aj u zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...