mouse0 551 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege,posto planiram ovog meseca put u Crnu Goru na letovanje, a motor sam kupio ove godine registrovan pa nisam hteo da prepisujem na svoje ime (bacanje para) vec smo izradili "obicnu" punomoc na kojoj stoji da mogu i da otudjim vozilo i da upravljam u Srbiji i inostranstvu, na latinici, prakticno dokaz da sam vlasnik, ALI danas sam dobio informaciju od poznanika pandura koji kaze da moram izraditi i ovu punomoc kako bih mogao upravljati vozilom u inostranstvu, ovo je ta "posebna" da ti uzmu jos 1500din i dodaju malo engleskog kako bi to ulepsali. E sad, nije meni zao 1500din vec mi je problem da opet zovem vlasnika motora koji radi svaki dan do 16h i trazim od njega da ode sa posla kako bi meni ucinio, jes' da se poznajemo ali ne bih da mu pravim problem ako ne moram... Hvala na bilo kakvoj proverenoj informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti u CG ne treba ovlascenje za upravljanje tudjim vozilom u inostranstvu. Za ostale zemlje ti je i taj dokument neophodan. Srecan put http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1349672/%D0%A1%D0%90%D0%A2.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega, jes' mi laknulo ali ako me vrate rodjaci Crnogorci, ima da letujem u najblizoj kafani da smanjim tugu ... Ako neko bude imao jos bilo koju proverenu informaciju bio bih mu zahvalan da je podeli, nije da mi se mlati s' vrha Vojvodine do dole da bi me isti dan vratili zbog gluposti... A lepo sam hteo i motor da prepisem, al' me vlasnik ubedio da cu baciti pare, da sacekam da istekne registracija.. uf,mozda je to bilo i najjeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Neces nista ustedeti ako izvrsis prenos vlasnistva kasnije. Ako to radis sada, placas samo saobracajnu dozvolu, oko 1500 din, osim ako si drugo reg. podrucje od prethodnog vlasnika jer u tom slucaju moras da menjas i tablicu i nalepnicu. Ako ste isto reg. podrucje, odradi prenos, plati saobracajnu i putuj bez brige. Posle kada istekne nalepnica, odradis novu, a saobracajna ti ostaje i to ti nije novi trosak. Nista ne stedis samo ces podeliti troskove na dva dela ili ces platiti sve odjednom ako cekas istek nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zbog drugog regiona nisam to odradio, da "ustedim" 5-6000din, i ubedio me covek da bolje ostavim za mali servis nego da drzavi dajem pare ... Jes' da me svi cudno gledaju svakodnevno zbog ZR tablice ali nisam mislio da bi mi mogla praviti problem ovakve vrste... Od silne papirologije na kraju je najjeftinije odmah uraditi prepis i ne razmisljati,a ne juriti se sa ljudima po opstini i SUP-u ... ahh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ustedeti neces nista, samo ces odloziti trosak i cimanje. Tvoj izbor i tvoja odluka. Bitno je da te i sa ovlascenjem braca Crnogorci nece cimati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...