drag 6 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan XII. motosusret u Adu. mc COBRA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 6, 2013 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko da li Osvajaci nastupaju sa pevacem Cipijem (Zvonkom Pantovicem)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko da li Osvajaci nastupaju sa pevacem Cipijem (Zvonkom Pantovicem)? Da,Sa Čipijem nastupaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 6, 2013 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko da li Osvajaci nastupaju sa pevacem Cipijem (Zvonkom Pantovicem)? Da,Sa Čipijem nastupaju! TOOOO to sam hteo da cujem, Cipi je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko da li Osvajaci nastupaju sa pevacem Cipijem (Zvonkom Pantovicem)? Da,Sa Čipijem nastupaju! TOOOO to sam hteo da cujem, Cipi je zakon Odličan i specifičan vokal! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 7, 2013 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nebi mnogo dalje da off-ujem temu, ali mogu samo reci da i u ono vreme a i danas malo ljudi mogu da pariraju Cipiju sto se tice vokala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Bendovi: sreda: Rokstraza srb Recycle Bin Band srb cetvrtak: Selfish Murphy ro Blues Company hu Tanja Jovicevic i Rich Bich srb petak: Selfish Murphy ro Bajaga i Instruktori srb Zardali Ekser srb subota: Raskrsce srb Osvajaci srb AbCD hu Subotu za motorasima vo na raznju, umesto pasulj. Ulaznice: - vikend ulaznica (cetvrtak-petak-subota) za pešake - 750 dinara - vikend ulaznica (cetvrtak-petak-subota) za motoriste - 400 dinara - vikend ulaznica (cetvrtak-petak-subota) za suvozace - 400 dinara - ulaznica za sredu - besplatna - ulaznica za cetvrtak - 350 dinara za pesake - ulaznica za petak - 500 dinara za pesake - ulaznica za subotu- 400 dinara za pesake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Program manifestacije: Sreda 17-07-2013 18:00 Otvaranje manifestacije 20:00 Rokstraza srb 22:00 Recycle Bin Band srb Cetvrtak 18-07-2013 15:00 Igre spretnosti, takmicenja 20:00 Selfish Murphy ro 22:00 Blues Company hu 24:00 Tanja Jovicevic i Rich Bitch Petak 19-07-2013 15:00 Igre spretnosti, takmicenja, pranje motora 20:00 Selfish Murphy ro 22:00 Bajaga i Instruktori srb 24:00 Erotic show +18 00:30 Zardali Ekser srb Subota 20-07-2013 10:00 Igre spretnosti, takmicenja 13:00 Rucak za motoriste (vo na raznju), dok zalihe traju. 14:30 Igre spretnosti, takmicenja, trazimo najglasnije motor 17:00 Defile - voznja motorom kroz Adu i Mol ( min. brzina 40 km/h) 19:00 Igre spretnosti, takmicenja, mokra majica 20:00 Raskrsce srb 22:00 Osvajaci srb 24:00 Vatromet 00:10 Erotic show +18 00:40 AB/CD hu Nedelja 21-07-2013 10:00 dorucak i kafa, dok zalihe traju 12:00 Zatvaranje manifestacije Subotu neko dobice poklon, Kawasaki GPZ 600 R, od mc COBRA!!! organizator zadrzava pravo izmene programa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan ZNACI VOZAC I SUVOZAC 800 DINARA PLACAJU ULAZ NA SKUP,TREBALI STE DA STAVITE I ZA MOTOR DA SE POSEBNO PLACA ULAZ, VOZAC 400DIN. SUVOZAC 400DIN. MOTOR 400DIN. MISLIM DA BI TO BILO SUPER. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan ZABORAVI DA PITAM JEL SE PLACA POSEBNO AKO ZELIM DA SPAVAM POD SATOROM U KAMPU 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan ZNACI VOZAC I SUVOZAC 800 DINARA PLACAJU ULAZ NA SKUP,TREBALI STE DA STAVITE I ZA MOTOR DA SE POSEBNO PLACA ULAZ, VOZAC 400DIN. SUVOZAC 400DIN. MOTOR 400DIN. MISLIM DA BI TO BILO SUPER. Dobro ideja za sledeci susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan ISTO TAKO SU I U NOVOM SADU PRE PAR GODINA NAPLACIVALI PA SU DALEKO DOGURALI. NISAM DOBIO ODGOVOR DA LI SE POSEBNO PLACA SPAVANJE U KAMPU POD SATOROM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba posebno da platis za kamp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Subotu posle rucka, trazimo najglasnije motor. 1. mesto dobice ovaj COBRA KARBON-KEVLAR top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleks22 0 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel krece neko iz Bg u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Jel krece neko iz Bg u subotu krecem ja ali za Rumu jer ovi samo sto nisu poceli po retrovizoru da naplacuju a zovu u "goste" 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleks22 0 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam,sve vise ulazi u praksu da se tako gostuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ljudi sta vam je pogledajte kakav program ljudi imaju i kakve sve nagrade dele.Ja sam bio jedne godine,bila je ista cena ulaznica i vredi svaki dinar.Ko ide sam platice ulaz 400 dindzi za sve ovo sto je jefrinije od nekih moto-susreta na kojima sam bio,a nisam dobio ni zdravo na ulazu.Ako necete vec da idete ne morate da serete ljudima po temi.Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 16, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono, bar su pošteno rekli cenu. Program jeste bogat pa sad ko voli nek izvoli. Ko neće ne mora. Ja neću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Pošteno napisano... ali teška vremena... danas treba skinuti kapu svakom, ko se zaputi na bilo kakav put i dođe na neki moto susret... Ulaznica dodatno otežava budžet za taj vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Jul 17, 2013 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od najjačih vikenda što se moto susreta tiče. Cobre su dale sve od sebe ove godine, i opšte je poznato da imaju tradiciju dobrih domaćina. Prošle godine su se opustili, ali ovo što su spremili sada više je nego korektno. Ko može bolje, neka dokaže delom. Svaka čast organizatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pošteno napisano... ali teška vremena... danas treba skinuti kapu svakom, ko se zaputi na bilo kakav put i dođe na neki moto susret... Ulaznica dodatno otežava budžet za taj vikend... A još ima 3 dobra moto susreta gde je ulaz besplatan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Jul 17, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio par puta i verujte da je sigurno jedan od najboljih moto skupova na našim prostorima. Ulaznica jeste skupa ako ideš sa suvozačem ali ako ideš sam isto kao i na većini jedino što je ovde sve na višem nivou. Imaju dobar program preko celog dana blizu je kupaliste , bukvalno si animiran ceo vikend. Ove godine imaju i lepe nagrade mada koliko se secam svake godine poklanjaju po jedan motocikl. A gde to ima. Svaka im čast iskreno ljudi se posvete i organizuju fenomenalan skup. Ako bog da ja idem i ove godine i toplo ih preporucujem. Pozdrav svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...