Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc nekoga iz Beograda

Recommended Posts

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova

Ujutru trebam da idem za Valjevo pa ne znam kako da se snadjem kroz Bg nekada ranije sam dvaput isao ali oba puta drugacijim putem znam samo da sam prolazio pored sajma pa tu negde ima neki nadvoznjak sada se ne sacem da li trebam da predjem preko njega ili da idem ispod drugi put kada sam isao mislim da sam stigao do Zeleznika pa onda tu negde se popeo valjda na Ibarsku magistralu.Cini mi se da je to bila laksa varijanta pa ako neko moze da mi kaze kako se bese stize dotle da li preki ili ispod tog nadvoznjaka kod sajma.

Hvala unapred.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

kod sajma nemas nadvoznjak koliko ja znam ali kod ade ima nadvoznjak koji vodi ka banovom brdu. Ne ides na taj nadvoznjak vec produzis dalje ka obrenovackom putu, i cim prodjes Tempo na obrenovackom imas iskljucenje za nadvoznjak i njime samo pravo izlazis na magistralu, izmedju ostalog ako krenes u toku dana, imaces more ljudi pored puta da pitas :)

• čeka dobru titulu, 1377 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Posle Sajma nastavi pravo još 2km pa skreni desno da bi se prestrojio i prešao nadvožnjak koji skrećići levo seče put kojim si došao. Ulica kojom ideš uzbrdo (Trgovačka) te vodi pravo na ibarsku magistralu, ne možeš da promašiš.

• Kontraš!, 1271 postova

Ovo sto ti je alien dao mapu je ono sto sam ti ja rekao i mislim da ti je to najbolja varijanta! Duple su ti trake i ne mozes da zalutas!

Valjda je to to kazem odavno je bilo kada sam isao pa se bas i ne secam kako treba znam samo da sam prvi put isao jednim putem a drugi put sam taj put kojim sam hteo/mislio omasio pa sam isao negde preko cini mi sa Zeleznika.

Hvala vam svima. :takoje:

• Kontraš!, 1271 postova

to preko zeleznika ti je mislim dalja varijanta, kad produzis obrenovackim pa na semaforu skrenes levo...

Da obrenovackim pa na semaforu levo,gledajuci mapu sto je okacio Alien izgleda mi da je to blizi put.

Opet hvala vam.

Pozdrav.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja