problem sa dt 125 r 0 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi,jel' moze neko da mi kaze gde se nalazi cep za ispustanje ulja iz menjaca na yamahi dt 125 r? Trazio sam ispod motora,ali ga nema nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Izmi dobru burgiju i probusi busilicom rupu gde ti odgovara ili okreni motor na sediste i guvernalu i istoci ulje kroz cep za sipanje............................. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi,jel' moze neko da mi kaze gde se nalazi cep za ispustanje ulja iz menjaca na yamahi dt 125 r? Trazio sam ispod motora,ali ga nema nigde. Ako sam dobro upucen masina je ista kao na TZR-u. Ne postoji cep za ispustanje ulja, postoji samo za sipanje. Ulje se ispusta tako se odrne zavrtnj koji se nalazi sa desne strane, ovaj koji sam oznacio na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
problem sa dt 125 r 0 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 27, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi problem sa dt 125 r, bolje bi ti odgovarao nick "cep za ispustanje ulja na dt 125 r". Mogu admini to da ti srede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...