edyy 0 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko da mi pomogne ili da savjet a radi se o tome da mi nema struje na bombini tj.2 i 3 klip ne dobija struju nikako.Elektronika je ispravna(CDI),zamijenimo kablo bombine i onda baca na 2 i 3 a ne baca na 1 i 4,kad vratim kosto je bilo onda baca na 1 i 4 a ne baca na 2 i 3 i motor upali samo sto radi na dva klipa,testirali kablove unimerom i imaju sprovod struje svi kablovi ali nece da radi bombina,senzor je ispravan jer ima samo jedan sensor a u pitanju je yamaha FZR600 90god,dali iko ima neka savjet sta bi moglo da bude ili odakle da krenem ispitivat jos... Hvala unaprijed na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 546 Napisano Jul 2, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 338 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino mi je logicno da je crkla bobina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 3, 2013 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bobina je ispravna,neispravan je jedan izlazni tranzistor u TCI(a ne cdi,jer je tranzistorsko paljenje u pitanju). Ako se popravi,treba proveriti i punjenje,jer ovo obicno crkava od prenapona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edyy 0 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci ali rijesio sma problem,bio je u pitanju digitalni sat tj.nekakos am uspio ga pogresno spojit da je od njega uvjek pregorio tranzistor cim se kontakt da....cim sam sat odpojio i zamijenio tranzistro sve je pocelo da radi kako treba..sad moram nac dobrog elektricara da mi spoji sat kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...