JevtaNS 1902 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 2873 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je trenutno u oglasima par motora koje bi posedovao ide moj motor na prodaju. Godišta 99 urađen airbrush sve utegnuto.Cenu neću stavljati ko hoće takav motor neka ponudi pa ću ja videti da li se uklapam prema onima koje bi da kupim.Neću ga dati za tepsiju ribe osim ako i motor koji ja hoću bude isto tako povoljan.Neću ga ni prodati iznad neke tržišne cene takvog motora u takvom stanju. 0641433382 na slikama je sa velikim žmigavcima ,a sad ima manje crne. Može i dogovor sa sva tri kofera.Nemam slike sa ovom bojom i koferima al ima slika od ranije na forumu. Dogovor kuću gradi tako da ko hoće neka se javi pa se dogovaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da ne znam vlasnika licno, ali preko drugara iz NS-a sam cuo samo reci hvale za odrzavanje i masinu... Svaka cast, srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 21, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju meni je gsx uvek bio ruzan motocikl,ali totalno,,,ali ovaj tvoj je nesto najlepse sto sam video...e svaka ti cast,ovo je fenomenalno odradjeno,i mnogo mu dobro cuci...sori za ofic... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan motor uzivo jos bolje izgleda - a ja znam i da je u super stanju , uvek spreman! p.s. ko kupi ima samo da vozi , bez ista da popravlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan najlepsi gsxf u srbiji verujte da je prelep....srecna prodaja druze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1902 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 2873 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam počeo ozbiljno da gledam sledeći motor i nešto mi se ne da. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 6, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Sta hoces da uzmes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1902 Napisano Jul 6, 2013 Drug član, 2873 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovo al ipak to nije za mene još nisam načisto.I Versys je u opciji. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/92000-prodajem-bmw-r-1100-r-abs-1997/page__p__1479804__fromsearch__1#entry1479804 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je...al je meni versus extra....al opet bembara je bembara... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1902 Napisano Jul 13, 2013 Drug član, 2873 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle razmatranja sam konstatovao da to što sam ja mislio nije baš tako kako sam mislio.Tako da moj suzuki može da se proda samo po ceni kolko meni vredi ,a ne drukčije.Ipak je to ono što meni odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...