Jump to content

Moto Zajednica

Stigao sam konacno

Recommended Posts

• U prolazu, 93 postova

Ja sam Marko, ako ti kazem prezime ima de se smejes i neces verovati, ali nema veze. Iz Cacka sam, a nisam imao vremena da se predstavim jer me spopadaju koleginice na poslu i nemaju razumevanja da su ovo klljucni trenutci.

Inace trenutno uredno garaziran je Aprilia atlantic 250 i moje lude ideje su da ga menjam za kawasaki, a verujte mi da ovo dugo i toplo leto nisam presao vise od 3 hiljadarke jer nisam imao vremena. Sta reci. eto

Ali nije na odmet neka informacija vise ili iskustvo vlasnika vec pomenutog kawasakija ko zna kad ogreje malo mozda me uhvati ludilo ponovo -pozdrav

jel valja sad!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 227 postova

Odlicno!!!

pretrazi malo forum,sto se tice kawasakija...ili otvori novu temu u rubrici ''motori''

a sad daj prezime  :D

i naravno dobrodosao!!!

• U prolazu, 93 postova

Nikako ne stizem da pisem. Kazem vam ne daju mi zene na poslu mira. Evo bas sad mi jedna stoji nad glavom i uzdise.

Nego, hvala svima na pozdravima i ako moze par pitanja. Prvo ko ono pita sto bih menjao apriliju za kawu i drugo pitanje zasto stoji onaj link kod clana lalajko-mislim na ono ciklonaut.

Inace se rekreativno bavim biciklizmom pa sam i redovni posetlac tog sajta, a imam i jednu ponudu za razmenu banera, pa ako ste raspolozeni tu sam.

pozdrav!

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Nikako ne stizem da pisem. Kazem vam ne daju mi zene na poslu mira. Evo bas sad mi jedna stoji nad glavom i uzdise.

Nego, hvala svima na pozdravima i ako moze par pitanja. Prvo ko ono pita sto bih menjao apriliju za kawu i drugo pitanje zasto stoji onaj link kod clana lalajko-mislim na ono ciklonaut.

Inace se rekreativno bavim biciklizmom pa sam i redovni posetlac tog sajta, a imam i jednu ponudu za razmenu banera, pa ako ste raspolozeni tu sam.

pozdrav!

ma ble aprilija najbolja na svetu ja je djidam pa znam ;D ;D ;Dnego ti da pozdravis te koleginice ;D ;D ;D

• U prolazu, 93 postova

Pozdrav Svima i hvala na toploj dobrodoslici, a i koleginice se zahvaljuju.

Ja sam nov ovde i interesuje me da li i leti ima ovoliko posetilaca i clanova na forumu ili je u pitanju ovaj sneg. Sve u svemu pozitivno sam iznenadjen i raduje me sto ima jos ljudi koji se interesuju za motore i sve oko njih.

I jos jedno pitanje necu vise majke mi, sta je skracenica za BJBIKERS.

HVALA!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja