makimoto 5 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Marko, ako ti kazem prezime ima de se smejes i neces verovati, ali nema veze. Iz Cacka sam, a nisam imao vremena da se predstavim jer me spopadaju koleginice na poslu i nemaju razumevanja da su ovo klljucni trenutci. Inace trenutno uredno garaziran je Aprilia atlantic 250 i moje lude ideje su da ga menjam za kawasaki, a verujte mi da ovo dugo i toplo leto nisam presao vise od 3 hiljadarke jer nisam imao vremena. Sta reci. eto Ali nije na odmet neka informacija vise ili iskustvo vlasnika vec pomenutog kawasakija ko zna kad ogreje malo mozda me uhvati ludilo ponovo -pozdrav jel valja sad! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e pozdrav i tebi,,,,necev valjda stvarno da menjas apriliju za kantasakija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!! pretrazi malo forum,sto se tice kawasakija...ili otvori novu temu u rubrici ''motori'' a sad daj prezime i naravno dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 2, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi, dobrodosao. Da pogodim prezime, Kraljevic ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Marko Kraljevicu :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 2, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Milosevic ??? Svakako dobrodoshao Marko ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ribolovac svaka cast, a svim ostalim ucesnicima u kvizu zahvaljujemo. Nagrada je oduzimanje pezejca u trajno vlasnistvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne stizem da pisem. Kazem vam ne daju mi zene na poslu mira. Evo bas sad mi jedna stoji nad glavom i uzdise. Nego, hvala svima na pozdravima i ako moze par pitanja. Prvo ko ono pita sto bih menjao apriliju za kawu i drugo pitanje zasto stoji onaj link kod clana lalajko-mislim na ono ciklonaut. Inace se rekreativno bavim biciklizmom pa sam i redovni posetlac tog sajta, a imam i jednu ponudu za razmenu banera, pa ako ste raspolozeni tu sam. pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne stizem da pisem. Kazem vam ne daju mi zene na poslu mira. Evo bas sad mi jedna stoji nad glavom i uzdise. Nego, hvala svima na pozdravima i ako moze par pitanja. Prvo ko ono pita sto bih menjao apriliju za kawu i drugo pitanje zasto stoji onaj link kod clana lalajko-mislim na ono ciklonaut. Inace se rekreativno bavim biciklizmom pa sam i redovni posetlac tog sajta, a imam i jednu ponudu za razmenu banera, pa ako ste raspolozeni tu sam. pozdrav! ma ble aprilija najbolja na svetu ja je djidam pa znam ;D ;D ;Dnego ti da pozdravis te koleginice ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 2, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milosevicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan dobro doso Marko pozdravi koleginice ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Januar 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosai Marko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Januar 3, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima i hvala na toploj dobrodoslici, a i koleginice se zahvaljuju. Ja sam nov ovde i interesuje me da li i leti ima ovoliko posetilaca i clanova na forumu ili je u pitanju ovaj sneg. Sve u svemu pozitivno sam iznenadjen i raduje me sto ima jos ljudi koji se interesuju za motore i sve oko njih. I jos jedno pitanje necu vise majke mi, sta je skracenica za BJBIKERS. HVALA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko! BJB = Beton Jungle Bikers Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...