zlig0r 1998 Napisano Jun 13, 2013 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju par delova sa Vmax-a 1200 i 2 para retrovizora. 1. rep za Vmax-a rep stigao sa motorom, ima led stop svetlo i migavce u jednom, i nosach tablice .odmah skinut i vracjen original, tako da ovaj ide na oglase. ima 2-3 napukline po 1.5 cm, vidi se na trecjoj slici...ima dosta slika, ako neshto nije jasno, pitajte. cena 100e za malo vishe informacija o repu, u google kucati "Coque Formula pour Yamaha V-Max". bar sam ih tako ja nashao... 2. originalni crash bar -ovi isto kao i rep, skinuti i idu na dobosh. cena 5000 din 3. originalni auspusi stigli su uz motor, i ostavljamo arrow koji su bili na njemu a ove prodajemo. ne znam koliko su preshli, ne vidim da su igde truli ili bishni, nishta ne zvecka u njima. cena 60e 4. karbon retrovizori isto bili na njemu, meni su mali ali cje mozda nekom odgovarati, negde izgrebani, negde se skinula crna farba. imate dimenzije na slici. ovaj deo shto je "karbon" i ogledala su u super stanju. levi ima rupu f8 a desni f10 cena 800 din [/img] Uploaded with ImageShack.us 5. niklovani retrovizori kupljeni da zamene ove gore pomenute, ali su mi i oni prekratki. bili na motoru 10 min, f10 oba cena 800 din sve se nalazi u Novom Sadu, no naravno moze slanje nekom kurirskom sluzbom 063/71-73-162 Igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Jun 13, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Odma' da se prijavim za one niklovane retrovizore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jun 13, 2013 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan i da. samo kesh. trebaju mi pare za gume za v-maxa stavka broj 5. otishla Nimmin-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan prodato: 2. originalni crash bar -ovi i 5. niklovani retrovizori ostalo aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju i vizir cena 4000 din ostalo i dalje aktuelno, i podlezno korekciji cene...shteta da stoje delovi, a meni ne trebaju... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jul 8, 2013 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ostalo aktuelno josh: 1. rep za Vmax-a 3. originalni auspusi ------------- vizir, crach barovi, i retrovizori prodati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...