Mico BA 0 Napisano Jun 10, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjivao sam skoro nekim drugarima Ksenon sijalice ma motore, na Yamahu R1 i XTX, na R1 na kontakt sve radi ekstra, kad se upali motor jedan far se ugasi totalno, par puta upali ugasi i ono proradi. Desavalo se da se u sred vozne odjednom ugase. Mijenjali sijalice, mijenjali balaste, ugardjivali Can Bus, postavljali dodatne releje i ponovo nista, nenece pa nece, Jel imao ko takvih problema, dajte neko rjesenje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 10, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan gledaj na skuteru koji sam imao ugradio sam xenone. E sad cim das kontakt xenoni se samo upale al cim zaverglas i upalis motor oni se ugase. E sad ja sam samo pritiskao na kratko dugacko vratim kratko i sve je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Jun 10, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije na motoru,ali i meni se to desavalo/desava na kolima.Plus,ako nisu Bear ili Philips,nego kineski,onda je to zagarantovano. Jednostavno,upalim-ugasim nekoliko puta,sacekam min,i proradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 10, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje akumulatora kakvo je? Reger da li je ok, u kakvom je stanju akumulator? Meni se desavalo sa ločim regelrom da xenon zatreperi i ugasi se, p kad isturiram motor upalim ih ponovo i on radi pa se opet ugasi To što se dešava da se kad zavergla motor ugasi xenon liči mi na spab akumulaot pa da anlaser povuče dosta struje i xenon se ugasi , kada ga par puta upališ i ugasiš taman prodje dovoljno vremena da alternator dopuni malo akumulator i oni se upale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 10, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjivao sam skoro nekim drugarima Ksenon sijalice ma motore, na Yamahu R1 i XTX, na R1 na kontakt sve radi ekstra, kad se upali motor jedan far se ugasi totalno, par puta upali ugasi i ono proradi. Desavalo se da se u sred vozne odjednom ugase. Mijenjali sijalice, mijenjali balaste, ugardjivali Can Bus, postavljali dodatne releje i ponovo nista, nenece pa nece, Jel imao ko takvih problema, dajte neko rjesenje??? Uglavnom sijalica pravi takav problem... Ako si ugradio kinesku robu i ponovo stavljao iste kineske sijalice moguce da je to problem. Probaj sa nekom kvalitetnijom sijalicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Jun 10, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ga 'povlacenje' struje ugasi, probaj da prvo upalis motor pa xenon. Zanimljivo, posto sam non stop po autobusima, da svako paljenje i gasenje autobusa na kratko pogasi sve neonke u busu a bus bar ima velike akumulatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jun 10, 2013 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjivao sam skoro nekim drugarima Ksenon sijalice ma motore, na Yamahu R1 i XTX, na R1 na kontakt sve radi ekstra, kad se upali motor jedan far se ugasi totalno, par puta upali ugasi i ono proradi. Desavalo se da se u sred vozne odjednom ugase. Mijenjali sijalice, mijenjali balaste, ugardjivali Can Bus, postavljali dodatne releje i ponovo nista, nenece pa nece, Jel imao ko takvih problema, dajte neko rjesenje??? Ja sam imao takav problem na autu... crkla mi je jedna sijalica i kupio par sijalica da ih zamenim. Jednostavno, te sijalice nisu funkcionisale sa balastima koje sam imao. U sred vožnje samo se ugase, naizmenično jedna pa druga, bez pravila. sa starom sijalicom sve radi kako treba. Na kraju sam vrato staru sijalicu i sada vozim sa jednim ksenonom. Moj zaključak na kraju... loše sijalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 10, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da nije nesto banalno kao olabavljena masa? (imao ja slucaj ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mico BA 0 Napisano Jun 11, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se sijalica i balasta tice povjereno su kvalitetni ugradio sam ih na dosta auta, cak te iste sijalice na Suzuki Bandit rade ekstra, postavljali smo istu marku ali H7 na Suzuki GSXR i na njega rade ekstra, na ove Yamahe nema sanse (mozda je rjesenje da i oni kupe Suzuki ). Masu sam vezivao na postojece dzekove, to nije sigurno jer sam se vec jednom imao muke sa tim, Stavljali smo cak nov i pun akumulator, upali kad prebacimo na dugo blokira, kad dodamo gas ono vrati na kratko. To sto vam se desavalo na autima se Resava sa Can Bus balastima i onda radi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 14, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Loša masa je bila u mom slučaju.. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mico BA 0 Napisano Jun 14, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su je u pitanu Akumulator i Regler ali nijesam siguran, jedino to nije kvalitetno ispitano. Jer sve ostale mogucnosti su cini mi se iskljucene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...