donmarkoni 23 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha V STAR iliti Drag star 650 1999 godina 20 000 milja presla Motocikl je u extra stanju sa mnogo skupe opreme na sebi!!! roll barovi, sisy bar, vizir, Cobra izduv, rucke, fuzasteri, retrovizori, nove gume...itd, itd suma sumarum preko 1500 eura opreme. Motocikl se prodaje za gotovinu i eventualno jedina razmena za Suzuki Burgman 650 normalno uz dogovor oko cene. Postujem sve ali isto tako ocekujem da i Vi mene ispostujete sa cenom i komentarima. 3800 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jos slika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi slabo ima interesenata...dali je u pitanju cena ili nesto drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi slabo ima interesenata...dali je u pitanju cena ili nesto drugo? svaka ti zlatna 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zbog opreme neces skuplje prodati motor nego brze. Iskreno, cena ti je mnogo jaka, ipak je to 1999... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Zbog opreme neces skuplje prodati motor nego brze. Iskreno, cena ti je mnogo jaka, ipak je to 1999... Ajde dajte mi neku realnu cenu za ovaj motocikl. Opremu ipak nisam dobio dzabe majka mu stara..... Ajd da pravimo licitaciju. Sa opremom ili bez opreme kako vam volja. Uvek sam za saradnju....cena je 3800 zbog koje kakvih razmene....tipa kruske jabuke. Cash je druga prica.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...