mile89 0 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan Pozz...e ovako...imam hondu dominator...i znam celu proceduru kontrolisanja ulja, al nije mi jasno zasto i sutradan kad je hladan imam istu kolicinu ulja kao i kad je ugrejan? i uvek isto tako stoji...doduse, nekad manje nekad vise...al je tu... motor sam uzeo zimus, i nisam mu menjao ulje, nego taj covek od koga sam kupio...i presao sam 700km od kada je menjano....hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Dominator ima suvi karter, tj. dve uljne pumpe, jedna je visokog pritiska i pumpa ulje direktno iz rama u motor, a druga je niskog pritiska koje ulje vraca direktno u ram, tako da u motoru nema ulja koje je nepotrebno okolo razbacano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...