markodjurovic 815 Napisano Jun 5, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem rezervoar za hondu cb450S. Rezervoar mora biti u dobrom stanju, pa ako neko ima u svojim otpadima, dvoristima, garazama, supama .... javte se. Evo kako izgleda: (Naravno ne treba da bude ulubljen kao ovaj ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces naci zdrav rezervoar iznutra a ovo ti moze ispraviti i ofarbati bilo koji malo bolji majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gore nije moj, moj je truo skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Jun 11, 2013 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si voljan platiti za odlican rezervoar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 12, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa sa obzirom da sam se snasao, jedno 30-40e max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo da malo popnem, iako sam se za sada snasao i dalje kupujem rezervoar po prihvatljivoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...