zlacjani 195 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem beverly-ja, kupio sam ga prošle sezone i pošto sam u potrazi za motorom ovog moram da prošetam iz garaže... Prošle godine su stavljene nove michelin gume, diskovi su kao novi (stvarno), pločice dobre, aku varta takodje od prošle godine. sve radi, nema čudnih zvukova i sl. Ima oko 28000 km, služio me je savršeno, treba mu sad uraditi servis, registrovan je godinu dana. A da, od mana ima: obloga auspuha je ogrebana u donjem delu, nazad ispod sica je otpala farba od aku kiseline (nije meni), i donji, crni deo vizira je napukao..ne smeta u vožnji, nit se čuje nit se pomera. i na prekidaču za svetlo fali onaj mali crni gump (neko ga pozajmio na parkingu, mada svetlo nikad i ne gasim). cena je 1200 eura FIXNA, uz scooter dajem novu ceradu, givi kofer, ne ovaj sa slike, lepši je al za nijansu manji(bez uloška bravice, trebao mi za maxiu)i jet kacigu...neku bezveze- Beverly se nalazi u Rakovcu u garaži, 10km od Novog Sada, može se pogledati i u NS-u po potrebi i dogovoru. Za kupca obezbedjeni pivo i roštilj (ako sam upali vatru). Pozz Zlacjani 064/4493629 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan cena danas i sutra 1100eura, kaparisao sam auto i u utorak moram da ga iskeširam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 25, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan beverly prodat može LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...