Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz Banjaluke

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Pozdrav svim forumašima,

ja sam Srđan, 22god., Banjaluka. Trenutno imam Nexus 500, ali se nadam upotpunjenju garaže ZX10R-om do početka sledeće sezone. Nadam se ugodnom druženju ovdje sa vama.

Do kuckanja...

slika-226783-52e191380d3.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan

dobrodosao zemljace! Lijepa masina ;)

Ja razmisljam da mijenjam svoj motor, uzeo bih ili nexusa ili beverlija 500, pa posto su iste masine, kakva je potrosnja i ima li nekih problema sa tim masinama?

Pozz :-)

• U prolazu, 1 post

Hvala :)

@Kola

Napravio sam oko 400km sa njim, nekidan sam sredio papire. Vozio sam prije, između ostalih, Nexus 500 i to je jedini skuter koji je dolazio u obzir za kupnju, zbog dobrog položaja sjedenja, ovjesa i kočnica. Potrošnja je oko 6L/100km, a do sad' nisam čuo da je neko imao većih problema sa njim (par pritužbi sam čuo na elektroniku)...

Moja preporuka svakako za Nexus-a...

P.S.

Ima li neka tema o ovom skuteru? Prečešljao sam po MaxiScooter podforumu i nisam ništa našao... :/

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan

ja sam upratio oko tih master masina (460ccm) ali to je za starije modele, ove su bolje. Nisam uspio naci nista konkretno, ali pogledaj pod "vozili smo" ima tovar motora i skutera :-) Koje je godiste nexus?

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Dobrodosao Srdjane iz grada zena! :) (Ako su price u odnosu broja u odnosu na muskarce tacne) 1zvizduk.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja