Srđan Milošević 0 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumašima, ja sam Srđan, 22god., Banjaluka. Trenutno imam Nexus 500, ali se nadam upotpunjenju garaže ZX10R-om do početka sledeće sezone. Nadam se ugodnom druženju ovdje sa vama. Do kuckanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10955 Napisano Jun 2, 2013 Hronični Motociklopata, 7515 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 613 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao zemljace! Lijepa masina Ja razmisljam da mijenjam svoj motor, uzeo bih ili nexusa ili beverlija 500, pa posto su iste masine, kakva je potrosnja i ima li nekih problema sa tim masinama? Pozz :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srđan Milošević 0 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Kola Napravio sam oko 400km sa njim, nekidan sam sredio papire. Vozio sam prije, između ostalih, Nexus 500 i to je jedini skuter koji je dolazio u obzir za kupnju, zbog dobrog položaja sjedenja, ovjesa i kočnica. Potrošnja je oko 6L/100km, a do sad' nisam čuo da je neko imao većih problema sa njim (par pritužbi sam čuo na elektroniku)... Moja preporuka svakako za Nexus-a... P.S. Ima li neka tema o ovom skuteru? Prečešljao sam po MaxiScooter podforumu i nisam ništa našao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 613 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan ja sam upratio oko tih master masina (460ccm) ali to je za starije modele, ove su bolje. Nisam uspio naci nista konkretno, ali pogledaj pod "vozili smo" ima tovar motora i skutera :-) Koje je godiste nexus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Srdjane iz grada zena! (Ako su price u odnosu broja u odnosu na muskarce tacne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srđan Milošević 0 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nisam brojao, al' je sigurno odnos iznad prosjeka (u korist žena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 212 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...