bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan E, da pokusam... BMW je 1983 g, sasvim ok.Policijska verzija, registrivan na moju malenkos`. Za sve sto vas interesuje, slobodno pitajte Sasa 062233967 Ima da se poradi na njemu, ali je ok. Prosle godine je zamenjeno puno delova,akumulator, bregasta, platine, karburatori, lonci auspuha... Prodajem ga, jer bih kupio veci i jaci BMW. Cena 2000 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, je l` vidite motor? Dajte neki komentar, slobodno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Doobar primerak.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Maj 30, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog komentara:odlican motor,ali sta vredi kad BMW ima posebne obozavaoce kojih je malo,u prevodu jako tesko ces ti to prodati,kao i ja svoj za koji mislim da je pravi motor za tebe.U ostalom pogledaj moj oglas ako vec nisi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, je l` vidite motor? Dajte neki komentar, slobodno Svidjaju mi se crveni kablovi za svecice. Imao sam nekad 65-cu sa kojim sam presao 172000km bez kvarova, a evo i danas trci kod sinovog drugara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 30, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog komentara:odlican motor,ali sta vredi kad BMW ima posebne obozavaoce kojih je malo,u prevodu jako tesko ces ti to prodati,kao i ja svoj za koji mislim da je pravi motor za tebe.U ostalom pogledaj moj oglas ako vec nisi! Ja bih ispravio da obozavalaca nije malo, nego je malo onih sa $ i € u dzepu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Cena podlozna minimalnoj korekciji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Maj 31, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Da pare su najveci problem,ali je cinjenica da vecina voli Japance... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem, uz motor, stizu i amortizeri... Dobri, stelujuci... i oklop... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Maneken ostaje meni.... mnogo jede a i navikao sam se na njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 1, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan drugare stari! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za r 80 rt uzmoju doplatu, naravno razumnu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...